Vila Funda se nalazi oko 50 metara od jezera i do 800 metara od centralnog trga Ohrida. Svaki studio poseduje kupatilo, tv, wi-fi i terasu, kuhinja je zajednička.

Program putovanja:

 

1 DAN:  Beograd
Okupljanje grupe u prepodnevnim satima, čekiranje svih neophodnih stvari i početak sa žurkom upoznavanja u busu.  Vožnja preko Srbije i Makedonije sa usputnim pauzama radi odmora, osveženja i regulisanja carinskih i graničnih formalnosti.

2 DAN:  Ohrid

Dolazak na Ohrid i smeštanje u sobe. Kupanje na obližnjoj Kadmo beach bar plaži. Povratak u smeštaj i spremanje za žurku u klubu Kadmo u starom gradu. Noćenje.

3 DAN:  Ohrid

Slobodan dan. Noćenje.

4 DAN:  Ohrid

Fakultativni obilazak manastira Sv.Naum i Biljaninih Izvora. Posmatraćete ušće Crnog Drima u Ohridsko jezero, uživaćete u legendi o vili Jezerki i Biljaninim suzama, čućete otkucaje srca iz kovčega Sv.Nauma, probaćete lekovitu vodu u vrtu crkve Sv.Petke, kupićete najlepše suvenire ukrašene ohridskim biserima. Slobodno vreme za kupanje na plaži Sveti Naum. Provod u klubu The Duck caffe. Noćenje.

5 DAN:  Ohrid

Fakultativni izlet, krug oko Jezera. Posetite stare gradove Strugu i Pogradec. Otkrijte čari i Albanske strane jezera. Probajte Ohridsku pastrmku. Kupanje ćemo organizovati na plaži Ljubaništa. Uveče provod u klubu Cuba Libre. Noćenje.

6 DAN:  Ohrid

Slobodan dan. Noćenje.

7 DAN:  Ohrid

Kupanje na plaži Kameo u starom gradu. Obilazak grada: Radionica hartije, crkva Sv.Sofije, crkva Sv.Jovana Kanea, Plaošnik, rano hrišćanska bazilika, crkva Sv.Klimenta i Pantelejmona, Samuilova tvrđava, crkva Sv.Bogorodice Perivleptos, antički amfiteatar itd. Noćenje.

8 DAN:  Ohrid

Fakultativni izlet na plažu Gradište. Izlazak u diskoteku Nemo. Noćenje.

9 DAN:  Ohrid

Kupanje na obližnjoj Cuba libre beach bar plaži. Izlazak u klub Cuba libre u starom gradu.  Noćenje.

10 DAN:  Ohrid

Fakultativa plaža Inex Gorica. Izlazak u Diskoteku. .  Noćenje.

11 DAN:  Ohrid/Beograd

Napuštanje smeštaja i polazak za Srbiju u jutarnjim časovima (oko 10:00h). Obilazak Skoplja: Dušanov most na Vardaru, tvrđava Kale, Mustafa-Pašina Džamija, Stari Bazar. Polazak za Niš/Beograd/Novi Sad u poslepodnevnim časovima. Dolazak u Niš/Beograd/Novi sad u kasnim večernjim časovima.

Termin 19-29.7.2019 28.7-7.8.2019 6-19.8.2019
Smeštaj/kreveti 2 3 4 5 6 2 3 4 5 6 2 3 4 5 6
Funda 120 110 130 110 120 110

Cena aranžmana obuhvata:

 1. Prevoz na relacijama prema programu autobusima visoke turističke kategorije (audio, video, A/C, tv/dvd)
 2. Devet noćenja u smeštaju iz tabele
 3. Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana
 4. Organizacioni i drugi troškovi agencije

Cena aranžmana ne obuhvata:

 1. Boravišnu taksu – 1€ po noći (plaća se u agenciji)
 2. Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje 1200rsd. Osigurana suma 30.000 evra
 3. Fakultativne troškove (Obilazak manastira Sveti Naum i Biljaninih izvora, Obilazak oko jezera, prevoz do plaža)
 4. Individualne troškove putnika

DOPLATA za polazak iz Novog Sada je 7€. Polazak će biti realizovan ako bude min 15 osoba.

UMANJENJE za polazak iz Niša je 7€.

Za SOPSTVENI PREVOZ cena se umanjuje 15€.

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje: depozit 3 000 RSD prilikom rezervacije, II rata 6 000 RSD dve nedelje nakon prijave, ostatak u ratama najkasnije do 20 dana pre početka aranžmana po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan uplate
 • Čekovi građana: mogućnost plaćanja u ratama do kraja 2019. godine bez kamate
 • Kredit: mogućnost plaćanja kreditnim karticama Komercijalne banke
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije koja mora biti realizovana do 7 dana od datuma izdavanja

Rok za prijavljivanja je 10 dana pred polazak na putovanje. Aranžman je rađen na bazi minimum 40 prijavljenih putnika.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.

Apartmani Dimić

Vila Dimić se nalazi na oko 50 metara od jezera i do 600 metara od centralnog trga Ohrida. Sastoji se od studija 1/2, 1/3 i 1/4, kao i apartmana 1/5 i 1/6. Poseduje kuhinju, tv lcd, wi fi, i jos mnogo toga. Neke sobe imaju klimu.

programa ili otkaza putovanja. “Special travel agency” zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi ugovor. Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije “Special travel agency” uskljadjen sa YUTA standardom. Davalac garancije TRIGLAV OSIGURANJE ADO travel@triglav.rs, telefon: 0113305100, broj polise (garancije) 990000031363, datum izdavanja polise (garancije) 25.01.2019. Iscrpljujuća osigurana suma iznosi 300.000 evra i predstavlja maksimalnu obavezu osiguravača. Plaćanje naknade iz osiguranja vršiće se po srednjem kursu NBS. Osiguranjem se obezbeđuju:

U slučaju insolventnosti:

–              troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u zemlji i inostranstvu, u mesto polaska;

–              potraživanja uplaćenih sredstava putnika po osnovu ugovora o turističkom putovanju, koje organizator putovanja nije realizovao:

–              potraživanja uplaćenih sredstava putnika, u slučaju otkaza putovanja od strane putnika, u skladu sa opštim uslovima putovanja;

–              potraživanja razlike između ugovorene cene putovanja i cene putovanja snižene srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga usluga obuhvaćenih programom putovanja.

U slučaju  štete nanete putniku:

–              potraživanja uplaćenih sredstava putnika po osnovu ugovora o turističkom putovanju, koje osiguranik nije realizovao;

–              potraživanja razlike između ugovorene cene putovanja i cene putovanja snižene srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih programom putovanja. U slučaju nastanka osiguranog slučaja kao posledice insolventnosti putnik se može obratiti na sledeći broj telefon +381 (11) 33 05 100 i mail adresu travel@triglav.rs. Pozivanjem Call Centra moguće je obezbediti prinudni smeštaj, povratak putnika u zemlju i potpunu podršku putniku. Osoba zadužena za prijem i rešavanje reklamacija je Dragomir Ćoso. Adresa i kontakt za reklamacije je office@puzzlegroup.org i 011/3232642.

UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima kako na polasku, tako i u toku trajanja aranžmana i boravka na destinaciji. Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađe, tuče…) već je to u isključivoj nadležnosti lokalnih policijskih organa, kojima se u ovom slučaju treba odmah obratiti.

Za ovaj program važe opšti uslovi putovanja Special Travel Agencije. Licenca APR registar turizma kategorije OTP  br. 62 / 2011 od 21.09.2011.

Za ovaj aranžman primenjuju se OPŠTI USLOVI PUTOVANJA usklađeni sa YUTA standardom organizatora putovanja Special travel agency

Ovlašćeni subagent TA Acapulco PIB105243088

Račun organizatora 205-169566-58