VILA FINIKAS – Nea Vrasna

Vila se nalazi na 130 metara, na nekoliko minuta hoda od prelepe plaže i uređenog šetališta. U neposrednoj blizini su na raspolaganju restorani i taverne sa pristupačnim cenama. Na plaži se nalazi igralište za decu.

Vila raspolaže sa 1/2, 1/3, 1/3-4(dva francuska ležaja 140cm+130 cm) i 1/4 studijima(dva francuska ležaja po 140cm). Sva studia imaju kompletno opremljenu kuhinju sa posuđem, frižider, aspirator, TWC, SAT – TV, Wi-Fi, terasu, i klima uređaj (uz doplatu 4 eur po danu za studija). U lepo uredjenom dvorištu, nalazi se veliki zidani roštilj koji je na raspolaganju gostima. Takođe, vila poseduje posebnu prostoriju sa garniturama za sedenje i odvojenim kupatilom koje putnici mogu koristiti prilikom smene gostiju u vili.

CENOVNIK JE U PRIPREMI

OPIS SMEŠTAJA:
S2 – studio gde se u okviru jedne prostorije nalaze čajna kuhinja, francuski ili dva odvojena ležaja, S3 – studio gde se u okviru jedne prostorije nalaze čajna kuhinja, francuski i jedan odvojen ležaj, S4 – studio gde se u okviru jedne prostorije nalaze čajna kuhinjai dva francuska ležaja.

U CENU JE URAČUNATO:
Najam studia za smenu iz tabele po osobi + prevoz na datoj relaciji po osobi za 9 noći / 10 dana odnosno 10 noći / 11 dana

U CENU NIJE URAČUNATO:
*Obavezno putno zdravstveno osiguranje: EUR 1 dnevno po osobi (za decu do 18 godina EUR 0,50; za osobe preko 70 g.-EUR 2)
* Korišćenje klima uređaja 5 eur ( plaćanje direktno u objektu)
* Boravišna taksa (0,5 eur po danu, po smeštajnoj jedinici) koja se plaća na licu mesta
* Individualni troškovi putnika koji nisu programom predviđeni

PROGRAM PUTOVANJA:

1 dan: Polazak u večernjim satima
2dan: Dolazak u izabrano mesto, SMEŠTAJ U STUDIA POSLE 14 ČASOVA
2 – 10/11dan: Boravak u letovalištu
11/12/dan: Napuštanje studia do 8h ujutru. Polazak za Srbiju u popodnevnim satima ili po satnici utvrđenoj u ranim jutarnjim satima,na dan polaska grupe, a koja će biti saopštena od strane predstavnika agencije ili okačena na oglasnoj table u objektu

DOPLATE I POPUSTI:
Dete koje koristi sopstveni ležaj plaća 100%
Dete 0-2 godine u pratnji dve odrasle osobe – GRATIS (nema sedište u autobusu)
Dete od 2-10 godina koje deli ležaj sa odraslom osobom plaća samo prevoz – 50 EUR
2 dece od 2 – 10 godina koja koriste zajednički ležaj: 1 dete plaća 100% a drugo samo cenu dečje povratne karte
Doplata za jednokrevetnu sobu je 80% i putnik koristi jedno sedište u autobusu
Prevoz bez korišćenja aranžmana: Povratna karta 60 EUR za odrasle a 50EUR za decu.
Cena karte u jednom pravcu 40 EUR za odrasle a 30 EUR za decu
Za putnike koji koriste sopstveni prevoz NEMA UMANJENJA cene aranžmana
Kod spajanja dve smene cena se umanjuje 20 EUR po plativom ležaju sem za smene označene *
Doplata za polazak iz Kragujevca 10 EUR po osobi u centralnoj sezoni a za smene označene * polazak je iz Mrčajevaca
Doplata za prva tri reda sedišta u autobusu ili sedišta sa određenim brojem iznosi 20 EUR po osobi ukoliko su tražena sedišta slobodna u trenutku rezervcije. Agencija pravi raspored sedenja dan pre polaska a po osnovu dobijenih informacija o starosti putnika,o putnicima sa posebnim potrebama, putnicima kojima je tokom putovanja potrebna asistencija od strane pratioca i vozača, porodicama sa malom decom….

USLOVI PLAĆANJA:
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate!

NAČIN PLAĆANJA:
Prilikom rezervacije 30% od cene aranžmana, a preostali iznos u jednakim mesečnim ratama do polaska ili 15 dana pre početka putovanja deponovanjem čekova građana datumiranim do 15. decembra 2018.g. uz uvećanje od 5% na ostatak duga i kreditima poslovnih banaka na osnovu profakture koja mora biti realizovana najkasnije 7 dana od datuma izdavanja,
Organizator zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u objavljenom cenovniku. Putnici koji su uplatili aranžman po cenama objavljenim u važećem cenovniku, nemaju pravo potraživanja nadoknade na ime nastale razlike u ceni.

NAPOMENE:
* Preporučuje se putnicima da blagovremeno pribave nove biometrijske pasoše i provere važnost putnih dokumena svoje maloletne dece
* Maloletnim licima za putovanje u inostranstvo je potrebna saglasnost oba roditelja ili staratelja ukoliko putuju u pratnji trećih lica ili jednog roditelja ili staratelja koji ne putuje sa sa maloletnim detetom. Saglasnost mora biti overena i lični je dokumenat putnika.
* Organizator putovanja nije ovlašćen da ceni valjanost putnih i drugih isprava i ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak na teritoriju EU. U tom slučaju se smatra da je putnik odustao od putovanja.
* Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na početak smeštaja (datumi iz tabele).
* Proveriti u agenciji tačno vreme i mesto polaska autobusa 2 dana ranije.
* Vrsta prevoza: autobus, mini bus, kombi ili putnički auto u slučaju transfera.
* Putnici su dužni da vode računa o svom prtljagu i da ga sami nose do smeštajne jedinice ili prevoznog sredstva
* Ukoliko je putniku prilikom rezervacije i potpisivanja ugovora dodeljena smestajna jedinica sa većim brojem ležaja nego što je prijavljeno putnika, agencija ima pravo da prilikom smeštaja izvrši zamenu studia i putnika smesti u studio sa pripadajućim brojem ležaja u okviru istog objekta.
* Ukoliko putnik želi da rezerviše određeni studio gde bi imao veći broj kreveta nego što je navedeno putnika,plaća cenu studia po strukturi bez obzira na broj putnika
* Studia se čiste prilikom smene grupa putnika a posteljina se menja jednom u toku boravka
* Gosti su dužni da sami vode računa o higijeni svojih smeštajnih jedinica i da sami pribave sredstva za čišćenje istih. Sve smeštajne jedinice su opremljene kuhinjama sa standardnom opremom i potrebnim priborom (količina i broj sitnog inventara zavise od veličine studia i broja ležaja).
U objektima NEMA PEŠKIRA.
* Svi objekti poseduju besplatan WI-FI ali agencija ne garantuje brzinu interneta i ne snosi odgovornost za bilo kakve tehničke smetnje koje mogu nastati u toku boravka putnika u izabranom objektu.
* Cenovnik je sastavni deo kataloga GRČKA LETO 2019

OPISI HOTELA / APARTMANA SADRŽANI SU U DODATKU KOJI PRATI OVAJ CENOVNIK I SASTAVNI SU DEO PROGRAMA.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja TA MM GOLD Travel Agency Čačak, licenca OTP 100/2010 od 04.02.2010. D.O.O. MM GOLD TRAVEL AGENCY ČAČAK, GRADSKO ŠETALIŠTE BB

Račun organizatora 155-13026-23

Ovlašćeni subagent TA Acapulco PIB105243088

By |oktobar 24th, 2019|NEA VRASNA, REGIJA SVETI ĐORĐE|0 Comments