Belek – Turska letovanje 2018

Belek je moderan turistički centar sve više postaje poznata destinacija zbog luksuznih hotela sa visokim nivoom usluge, pešcanih plaža i golf terena okruženih zelenilom. Belek je novo, moderno turističko naselje koje se nalazi na 30 km istočno od Antalije. Ovo mesto prepoznatljivo je po luksuznim hotelima, dugim pešcanim plažama, borovim šumama, eukaliptusima i divno uredenim baštama. Čuven je i po dobrim golf terenima, kao i Nacionalnom golf parku. U Beleku se održavaju mnogobrojna svetska takmicenja u golfu. Belek predstavlja jedinstveno prirodno okruženje za veliki broj ptica. Posebno mesto zauzima sova, koja je istovremeno i zaštitni znak grada. Pored antickih gradova Perge i Aspendos, koji se nalaze u blizini Beleka, preporucuje se za posetu i vodopad Manavgat, koji je zaista impresivan. 
Priča o samom gradu Beleku nije prica o istoriji i kulturi, vec priča o prefinjenosti, luksuzu i ekstravaganciji. Mnogi od ultra modernih hotela spadaju među najbolje ne samo u Turskoj, nego i u celom svetu. Ovde dolaze pripadnici svetskog džet seta, da uživaju u Ultra All Inclusive konceptu, partiji golfa ili vrhunskoj masaži. Većina hotela predstavlja svet za sebe, čitav jedan grad. Jedan od poznatih hotela u Beleku unutar ogromnog kompleksa smestio je kopije ulica, trgova i parkova najlepših gradova sveta. Možete popiti kafu na „Jelisejskim poljima“, sve uz simulaciju kiše, pljuskova i grmljavine.
Napolju su smešteni zid za klajmbing, skejterska rampa, trambolina, akvapark, sportski tereni, bioskop i pozorište na otvorenom, amfiteatar, gondola na jezerima… Vrhunac je tematski park koji simbolizuje starogrčku Troju. Za decu su u većini hotela organizovani dnevni boravci i različite društvene igre, kao i delfinarijum sa animatorima.

>

Organizator putovanja Filip travel OTP 196/2010. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja. Ovlašćeni subagent Acapulco.