Jahorina je imala čast da ugosti neke od disciplina Zimskih Olimpijskih igra koje su se održavale u Sarajevu. A i ove godine je spremna ugostiti vas. U rasponu od 1300-1800 m/nv prostire se ukupno 35 km skijaških staza različite težine a 4 ski lifta (tanjira), 2 dvoseda i 2 šestoseda brinu se za prevoz skijaša. Zbog izuzetno specifične klime, koja je spoj one mediteranske i kontinentalne, Jahorina zimi predstavlja raj za skijaše na kojemu je moguće u isto vreme uživati u skijanju na debelom pokrivaču snega tako i u sunčanom i vedrom vremenu.

Pored skijanja, nudi vam se još dosta akcija koje će vam podići adrenalin i učiniti ovo putovanje nezaboravnim.

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
  • 3 noćenja sa uslugom iz tabele u gore zaokruženom smeštaju
  • Autobuski prevoz na relacijama prema programu autobusima visoke turističke kategorije (audio, video, A/C, tv i dvd oprema)
  • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana i organizaciju putovanja u celini
CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
  • Ski pass – popust 20% na trodnevni ski pass
  • Oprema za bord i skijanje
  • Boravišna taksa 1,3€/dan (plaća se u agenciji)
  • Izlet u Sarajevo
  • Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje sa skijaškim rizikom 850,00 RSD (Osigurana suma 5000 evra, Uniqa osiguranje)

Smeštaj:

Hotel Sneško je savremeni, novosagrađeni objekat na Jahorini. Zbog atraktivne lokacije, kvalitetne gradnje i modernog enterijera koji je efektno uklopljen sa planinskim stilom u kome preovlađuju prirodni materijali i autentični etno detalji, predstavlja idealno mesto za Vaš odmor.. Hotel raspolaže sa 25 soba razlicite strukture: dvokrevetne, trokrevetne, četverokrevetne i sobe sa galerijom predviđene za smeštaj 5 osoba. Svaka soba opremljena je televizorom, kupatilom sa tuš kabinom. Gostima je na raspolaganju besplatan pristup internet i vlastiti parking prostor ispred hotela. U okviru objekta nalazi se trpezarija sa savremenom kuhinjom i kamin sala. Sneško pruža usluge na bazi polupansiona i noćenje sa doručkom sa vrhunskom uslugom. Pogodnost hotela Sneško je svakako njegova lokacija. Smješten je u naselju Poljice u neposrednoj blizini najlepših staza i novoizgrađene šestosedne žičare.
Pansion Ognjište nalazi se u samom centru Poljica iznad vile Jahoriniski konaci. Lokacija je idealna jer omogućava prilaz apartmanima vozilom i takođe je moguć režim ski in/out. U objektu se nalazi restoran Ognjište.
Novoizgrađena vila “Yeti” se nalazi u naselju Balvanište u neposrednoj blizini ski staze Poljice tako da je moguće na skijama doći do ski lifta. Vila poseduje i etno bar koji je gostima uvek na usluzi, na licu mesta moguće je doplatiti za uslugu noćenja sa doručkom ili polupansion uslugu. Vila raspolaže sa dvokrevetnim, trokrevetnim, četvorokrevetnim i petokrevetnim sobama. Sve sobe sadrže zasebno kupatilo i TV (Total TV). Vila poseduje centralno grejanje i sopstveni parking.
Hotel – studentsko odmaralište “Rajska dolina” nalazi se u samom centru skijališta na Poljicama, udaljen samo 200m od šestoseda. U svojim objektima nalazi se preko 200 ležaja u dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama. U pitanju je skromniji smeštaj sa idealnom lokacijom. U sastavu hotela se nalaze: diskoteka, TV sala, sala za sastanke i teretana a pored hotela i sportski tereni. Gosti smešteni u ovom odmaralištu imaju uslugu polupansion.
Vikendica Savić se nalazi na Jahorini, na kraju vikend naselja Šator između staza Poljice 50m i staze Ogorelica 800m. Okružena četinarskom i borovom šumom svojim gostima pruža nesvakidašnji ambijent tišine i spokoja idealan za odmor. Sve smeštajne jedinice sadrže prostor za sedenje, dnevni boravak. Na raspolaganju je kuhinja sa šporetom i frižiderom. Svaka smeštajna jedinica uključuje kupatilo sa kadom ili tušem i besplatnim toaletnim priborom. Peškiri i posteljina su obezbeđeni. U zimskom periodu nije moguće doći do vikendice automobilom jer poslednjih 100m se prelazi preko staze Poljice.
Program putovanja:

Okupljanje u popodnevnim satima na dogovorenom mestu i polazak za Jahorinu. Dolazak na Jahorinu u kasnim večernjim satima časovima, prebacivanje prtljaga sobe/apartmane/hotel i smeštanje u sobe/apartmane/hotel.

Skijaški dan. Pored skijanja, drugi dan je rezervisan za popodnevni višečasovni obilazak Sarajeva (fakultativni izlet). Večernje i jutarnje sate provodimo u klubu Snežna Kraljica uz BEND.

Skijaški dan. Open air party na vrhu planine ICE-bar. Goodbye party-kafansko veče uz tamburaše i DJ Raleta survivor.

Raspremanje soba/apartmana i napuštanje do 10h. Najizdržljiviji i četvrti dan nastavljaju sa skijanjem. Zatim sledi spremanje za put, , odjava. Polazak za Beograd/Novi Sad u popodnevnim časovima. Dolazak u Beograd/Novi Sad posle ponoći.

Način plaćanja:

Depozit 50 prilikom rezervacije (u dinarskoj protivvrednosti po gornjem kursu Komercijalne banke na dan uplate), 50€ mesec dana nakon prijave  (u dinarskoj protivvrednosti po gornjem kursu Komercijalne banke na dan uplate), ostatak u ratama najkasnije do 15 dana pre početka aranžmana.

* Za aranžmane zimovanja čiji ukupan iznos ne prelazi 100€ – depozit 2000RSD prilikom rezervacije, II rata 30€ (u dinarskoj protivvrednosti po gornjem kursu Komercijalne banke na dan uplate) dve nedelje nakon prijave, ostatak najkasnije do 15 dana pre početka aranžmana.

Mogućnost plaćanja u ratama u zavisnosti od datuma prijavljivanja.

Uz profakturu izdatu od strane agencije koja mora biti realizovana do 7 dana od datuma izdavanja.

Rok za prijavljivanja je 10 dana pred polazak na putovanje. Aranžman je rađen na bazi minimum 40 prijavljenih putnika.
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.

Cena je garantovana za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja. “Special travel agency” zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi ugovor. Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije “Special travel agency” uskljadjen sa YUTA standardom.

UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima kako na polasku, tako i u toku trajanja aranžmana i boravka na destinaciji.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja Special Travel Agency OTP 62/2011

Ovlašćeni subagent TA Acapulco