Stella Gardens Resort & Spa

Hurgada, Egipat

Opis destinacije

Hurgada je veliki turistički centar Egipta na zapadnoj obali Crvenog mora. Takođe je i administrativni centar provincije Crveno more, jedne od 26 provincija Egipta. Od malog ribarskog mesta izrasla je u grad sa gotovo 40.000 stanovnika, prestiž o letovalište sa starim i novim modernim delom, kao i turističkom zonom sa svim neophodnim sadržajima za idealan odmor uz temperatura vazduha koja se u toku godine ne spušta ispod 20 stepeni Celzijusa. Procvat Hurgade počinje tek od 1980. Prostire se zapadnom obalom Crvenog mora u dužini od 36 kilometara na samom obodu pustinje. Od severa ka jugu dužina grada je skoro 40 kilometara. U zalivima Makadi i Soma nikli su fascinannti turistički centri sa neophodnom infrastrukturom i modernim hotelima. Nešto dalje od gradskog jezgra nalaze se još tri popularna letovališta: El Guna, Safaga i Makadi... Klimu karakterišu vruća i suva leta i tople zime. Konkretno, u februaru temperatura vode u priobalju je oko 20 stepeni a vazduha između 23 i 25 stepeni Celzijusa. Za turiste se organizuju i atraktivni izleti u pustinju s posetom beduinskim selima i doživljajem zvanim jahanje kamila.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Kompleks Stella Gardens nalazi se u oblasti Makady Bay, preko puta hotela Stella Makadi Beach Resorta od kog je udaljen oko 10 min hoda. Od aerodroma u Hurgadi je udaljen 25 km južno, nalazi se na drugoj liniji od mora.

Plaža:
Gosti hotela koriste plažu Stella Makadi Beach-a koja je udaljena 15 min hoda. Pešcana plaža sa pontonom dugim 380 m za ulazak u vodu i koralnim grebenom. Veci deo je kupacka zona sa plitkom vodom, preporucuje se specijalna obuca.

Hotelski sadržaji:
Recepcija, menjacnica, glavni restoran „Aqua Marine“, kineski a la carte restoran „Royal Walk“, libanski a la carte restoran „Layali Beirut“, bar „Sea Shell, lobi bar, 2 bazena kod bazena, SPA centar, sauna, parno kupatilo, tursko kupatilo, teretana, ima 5 spoljašnjih bazena (od kojih se jedan greje zimi, jedan sa toboganima, glavni bazen, lake bazen, deciji bazen). Gosti ovog hotela mogu koristiti sadržaje Stella Makadi Beach hotela (glavni restoran „Andalusia“, bar „Mazazik“, dva bara na bazenu, italijanski i indijski a la carte restoran, 5 bazena), internet kafe.

Sobe:
Kompleks raspolaže sa ukupno 744 soba, rasporedenih u 39 dvospratnih zgrada. Sve imaju kupatilo, telefon, mini bar, klima uredaj, sobe u prizemlju imaju privatne terase i na prvom i drugom spratu nalkone sa nameštajem za sedenje.

Usluga:
All inclusive (dorucak, rucak i vecera – švedski sto, užine, pica bezalkoholna i alkoholna domace proizvodnje).

Kontakt:
www.flash-international.net
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Egipat

Preporučujemo

Gradovi Evrope

Preporučujemo