Perre La Mer Hotel

Kemer, Turska

Opis destinacije

Kemer je tipičan primorski grad koji se nalazi oko 40 km zapadno od Antalije. Ime je dobio od turske reči ’pojas’, po reci koja se vijuga kroz ovaj grad. Na izgradnju i brojnost smeštajnih jedinica uticao je povoljan geografski položaj i saobraćajne veze, te Kemer ima najviše smeštajnih jedinica u Antalijskoj regiji. Jedna od glavnih atrakcija svakako su njegove prirodne lepote, uključujući more, podgorine planine i borove šume. Većina plaža na kojima se nalaze neke od glavnih smeštajnih jedinica su šljuknovite ili od sitnog šljunka nasutim peskom. Iako ima sve odlike za idealan porodični odmor – hoteli sa sadržajima za decu, sportovima na vodi, prirodnim hladom, stari deo grada sa velikim brojem klubova, barova i restorana ukazuje da je Kemer živahna i prelepa letnja destinacija, gde gosti mogu pronaći mnogo zabave i aktivnosti van granica samog hotela.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u regiji Goynuk i udaljen je 46km od aerodroma u Antaliji, od Antalije 36km i 6km od centra Kemera. 

Opšti podaci
Okružen zelenilom, u borovoj šumi, ovaj resort se prostire na 34.000 m2 i sastoji se od glavne zgrade sa 320 smeštajnih jedinica. Od sadržaja gostima su na raspolaganju glavni restoran, a la carte restoran sa turskim specijalitetima, 5 barova (Lobby, Pool, Snack Bar, Disco i Lighthouse bar). 

Za decu hotel ima razne animacije, mini club, dečiji bazen i akva park, igralište, dečiji meni u glavnom restoranu.

Plaža
Hotel se nalazi na plaži koja je šljunkovita. Ležaljke, suncobrani i peširi za plažu se ne naplaćuju.

Smeštaj
Standardne sobe su veličine 24 m2  i imaju klima uređaj, balkon, SAT TV, mini bar (dnevno se dopunjuje vodom), telefon i fen.

Plaća se: sef. 

Hrana i piće
Usluga je Ultra All Inclusive (samoposluživanje – izbor više jela u glavnom restoranu) – doručak, kasni doručak, ručak, večera, užine, sladoled, a la carte restoran jednom u toku boravka besplatno uz prethodnu rezervaciju. U koncept su još uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaća se: a la carte restoran, flaširana uvozna alkoholna pića, sveže ceđeni sokovi  i sve van koncepta. 

Ostali sadržaji
Fotograf, rent a car, šoping centar, sala za konferenciju. 

Sport i zabava
Bazen sa toboganima, dečiji bazen, 2 teniska terena, fitnes centar, pikado,stoni tenis, odbojka na plaži, mini golf, aerobik, gimnastika u vodi, Wi-Fi u lobiju.

Plaća se: paviljoni, bilijar i igrice, servis za pranje i sušenje veša, sportovi na vodi, oprema za tenis. 

Spa & wellness
Tursko kupatilo, sauna.

Plaća se: masaže, tretmani lica. 

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Egipat

Preporučujemo

Gradovi Evrope

Preporučujemo