Mylome Luxury Hotel

Alanja, Turska

Opis destinacije

Na oko 120 km od Antalije, nalazi se Alanja – gradić ograničen planinom Taurus na severu i Mediteranom na jugu. Locirana na južnim obalama antalijske provincije, poznata po gajenju citrusnog voća, tipična je destinacija ’sunca, peska i mora’ . Ostaci drevne istorije iz perioda bronze i Rimskog carstva, zajedno sa spomenicima poput Crvene kule, čine Alanju jednim od najbolje očuvanih seldžučkih gradova danas. U kombinaciji sa modernim dobom, centar grada uveče podseća na ’Vegas pokraj mora’ . Koliko su se posvetili turizmu i zadovoljenju turističkih potreba, govori podatak da se u Alanji nalazi jedan od najvećih vodenih parkova u Turskoj. Takođe se može pohvaliti velikim brojem peščnih plaža obeleženih plavom zastavicom, na njenim južnim stranama.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u mestu Okurcalar, od centra Alanje udaljen je oko 33km, od grada Side 30km i oko 100km od aerodroma Antalija.

Opšti podaci
Mylome Luxury Hotel & Resort je otvoren 2020. godine i prostire se na 30.000m². Ima ukupno 456 smeštajnih jedinica (standardne, porodične, superior swim up, porodične swim up, kao i sobe za osobe sa posebnim potrebama), od kojih čak 90% ima direktan pogled na more. 

Hotel ima glavni restoran, kao i 5 à la carte restorana, snack restorane, bistro i poslastičarnicu, kao i 7 barova, od kojih je jedan u funkciji diskoteke. Osim bazena, otvorenih i zatvorenih, hotel ima i fitnes centar, kao i spa&wellness centar. 

Za decu su tu: zatvoreni dečiji bazen, dečiji aqua park, dečiji klub, igralište.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža
Hotel se nalazi na svojoj peščanoj plaži. 

Smeštaj
Sve sobe poseduju kupatilo sa tuš kabinom, telefon, mini bar, sef, fen za kosu, centralnu klimu, TV, set za kafu i čaj, balkon, laminat ili parket. 

Standardne sobe imaju 30 – 35m² i imaju jedan francuski krevet ili dva odvojena kreveta. 

Superior sobe imaju 33 – 40m² i imaju jedan francuski krevet i jedan odvojen krevet ili drugi francuski ležaj. 

Swim up sobe mogu biti Superior ili Family. Od toga zavisi i veličina sobe, kao i broj i vrsta kreveta. Na podu swim up soba su pločice. 

Family sobe imaju 50m² i imaju jedan francuski krevet i dva odvojena kreveta. 

Sobe za osobe sa posebnim potrebama su površine 35m² i imaju jedan francuski krevet.

Plaća se: telefon, sef, room service.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive: – doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna užina (samoposluživanje, izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu). U određenim delovima dana, na različitim mestima su predviđene i raznovrsne užine i snack obroci poput kebaba, turskih palačinki ili pita, voća, sladoleda, pica, kolača i burgera sa pomfritom. Sokovi, voda, bezalkoholna i alkoholna lokalna pića, kao i neka uvozna alkoholna pića uključeni su u koncept. 

Alkohol je zabranjen mlađima od 18 godina.

Plaća se: à la carte restorani, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, flaširana pića i ostalo van koncepta po hotelskim pravilima.

Ostali sadržaji
Usluge pranja i peglanja veša, telefon i faks, različite prodavnice, frizer, medicinski centar, rent-a-car. 

Sport i zabava
Hotel ima veliki otvoreni bazen površine 990m², 2 zatvorena bazena, koja se greju (od toga jedan dečiji), Aqua pool sa nekoliko tobogana, polu-olimpijski bazen, dečiji aqua park i bazen za starije od 16 godina. Od aktivnosti tu su: aerobik u vodi, vaterpolo, boćanje, pikado, stoni tenis, odbojka na plaži, košarka.

Plaća se: sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Od spa&wellness sadržaja, hotel raspolaže saunom, turskim kupatilom, jacuzzi-jem i zatvorenim bazenom. 

Plaća se: masaže i tretmani u Beauty centru. 

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Egipat

Preporučujemo

Turska

Preporučujemo