Hotel Armas Lara

Antalija, Turska

Opis destinacije

Kombinacija prirode, doživljaja, raznolikosti i kvaliteta, Antalija je pravi biser Mediterana. Ovaj milionski grad nalazi se u istoimenoj provinciji, oivičen planinom Taurus na zapadu. Locirana na turskoj rivijeri, predstavlja jedno od 5 najposećenijih gradova sveta sa preko 10 miliona turista godišnje. Podatak da je u Turskoj preko 350 plaža obeleženo plavom zastavicom, a da se više od 190 nalazi u Antaliji, govori da se veliki napori ulažu u zadovoljenje turističke potražnje. Putevi opasani redovima palmi, smeštajni kapaciteti različite kategorizacije i prelepa marina, samo su neki od atributa ovog turskog odmarališta. Antalija ima da pruži mnogo više od samo prirodne lepote vodopada, podgorina planina i peščanih plaža. Istorijski muzej omogućava pogled kroz istoriju grada, kao i utvrđenja, kula sa satom i minaret. Svakako u nezaobilazno mesto za posetu se ubraja kamen koji gori već vekovima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
 
Lokacija
Nalazi se u Antaliji, na oko 750m od javne peščane plaže. Udaljen je oko 22km od starog grada u Antaliji, oko 10km od aerodroma i 14km od centra Beleka.

Opšti podaci
Armas Lara je nov hotel koji se otvara 01.04.2021. godine i deo je lanca hotela Armas hotels. Prostire se na 10.000 m².
Hotel ima koncept medenog meseca, gosti uz potvrdu da su bračni par mogu da iskoriste koncept na dan koji gost izabere.

Za decu tu je dečiji klub (4-12 godina), mini disko, igralište, visoke stolice.

Plaća se: dečija kolica.

Plaža
Hotel je udaljen 750m od javne peščane plaže. Suncobrani, ležaljke i peškiri na plaži se ne plaćaju.

Smeštaj
Svaka soba ima klima uređaj, mini bar (bezalkoholna pića, dopunjuje se samo po dolasku), sef, direktan telefon, satelitsku TV sa crtanim i muzičkim kanalima, kupatilo sa tuš kabinom, fen za kosu, set za kafu i čaj, balkon ili francuski balkon, laminat.

Standard Room Land View imaju površinu od 16-18m². U sobama postoji jedan bračni krevet i jedan krevet za jednu osobu ili sofa.
Corner Room imaju površinu od 33-35m². U sobama postoji jedan bračni krevet i jedan krevet za jednu osobu.
Family Room imaju površinu od 32-35m². Sastoji se od dve odvojene sobe povezane vratima i jednog kupatila, u jednoj sobi je bračni krevet a u drugoj su dva odvojena kreveta.

Plaća se: sef u sobi, WI-FI, telefon, faks.

Hrana i piće
Hotel pruža uslugu Ultra All Inclusive – samoposluživanje, izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna supa, zatim razne užine, turske palačinke, sladoled, vreme čaja, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića i toplo napici.

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sva pića u flašama, a’ la carte restoran.

Ostali sadržaji

Plaća se: rent-a-car, usluge pranja veša, pošta.

Sport i zabava
Hotel u svojoj ponudi ima 3 bazena: otvoreni, bazen sa 3 tobogana i dečiji bazen, stoni tenis, step, aerobik, vaterpolo, odbojku na pesku, boća, pikado, dnevne i večernje aktivnosti, disko, muzika uživo (odredjenim danima), amfiteatar.

Plaća se: motorizovani i nemotorizovani sportovi na vodi.

Spa & wellness
Tursko kupatilo, sauna.

Plaća se: tretmani nege lica i tela, masaže penom, spa i masažni paketi.

Napomena
Hoteli imaju pravo promenu odredjenih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promenu koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Egipat

Preporučujemo

Turska

Preporučujemo