Dream World Aqua

Side, Turska

Opis destinacije

Side je jedan od najpoznatijih antičkih gradova u Turskoj. Njegovu okolinu oplemenjuju plantaže nara. Danas je Side slikoviti centar sa antičkim ostacima, dve peskovite plaže, brojnim radnjama i hotelima, kafićima i restoranima koji gledaju na more... U uskim ulicama se nalaze suvenirnice koje nude turske rukotvorine. U neposrednoj blizini se nalazi hram Apola, rimsko kupatilo (danas muzej), fontane, pozorište i grobnice.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opsi smeštaja
  • Uslovi plaćanja

    Nalazi se u Sideu na oko 700m od svoje plaže, oko 6km od centra Sidea, oko 11km od Manavgata, oko 60km od centra Antalije i 55km od aerodroma Antalija.

Dream World Aqua je otvoren juna 2015. godine i ima 386 sobe od čega su 292 standardne sobe, a ostale su family sobe i apartmani. Položaj hotela omogućava jednostavan dolazak do starog grada u Sideu, jer se u neposrednoj blizini hotela nalazi stanica popularnih dolmuša koji voze do više različitih lokacija u okolini.

Hotel ima glavni restoran, 4 à la carte ( „Sultan“- turski, „Neptune“-riblji, „Bolita“-italijanski, “ Bihai“-kineski), snack restoran, restoran na plaži, nekoliko barova,poslastičarnicu, diskoteku, amfiteatar.

Za decu tu su Childrens World (Dečiji svet), bazen za neplivače, dečiji bazen, igralište.

Plaća se: čuvanje dece.

Resort poseduje peščanu plažu udaljenu 700m od samog hotela. Na njoj se nalazi bar.
Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri su besplatni za goste hotela. Gostima je na raspolaganju shuttle service do plaže nekoliko puta u toku dana.Samoposl

uživanje, izbor više jela u glavnom restoranu prema hotelskim pravilima – doručak, kasni doručak, ručak, večera i ponoćna čorba, dijetalni i dečiji bife, užine u određenom delu dana, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled od 15:30h – 17:30h. Koncept je od 10:00 do 24:00 časa.

Plaćaju se: luksuzna i premium pića, flaširana pića, energetski napici, sokovi od svežeg ceđenog voća, à la carte restorani i ostalo van koncepta.

Laminat na podu, mini bar ( dnevno se dopunjuje vodom i mineralnom vodom), direktan telefon, LCD TV sa satelitskim i muzičkim programima, Wi-Fi, klima uređaj, fen, kupatilo sa tuš- kadom.

Plaćaju se: room service i sef (iznajmljuje se na recepciji).

Tursko kupatilo (hamam), sauna

Plaćaju se: Spa, tretmani za negu lepote, piling, masaže.

Otvoreni bazen, Relax bazen, Aqua Park sa toboganima, zatvoreni bazen, TV soba, stoni tenis,  odbojka na plaži, dnevne i večernje animacije i programi, živa muzika, fitness centar, teniski teren, pikado, Wi-Fi u lobiju (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika).

Plaćaju se: motorizovani i nemotorizovani sportovi na vodi, bilijar, internet café, igraonica

Lekar, frizer, servis za pranje veša, hemijsko čišćenje, šoping centar i ostalo van koncepta.

– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Egipat

Preporučujemo

Gradovi Evrope

Preporučujemo