Crystal Prestige Elite

Kemer, Turska

Opis destinacije

Kemer je tipičan primorski grad koji se nalazi oko 40 km zapadno od Antalije. Ime je dobio od turske reči ’pojas’, po reci koja se vijuga kroz ovaj grad. Na izgradnju i brojnost smeštajnih jedinica uticao je povoljan geografski položaj i saobraćajne veze, te Kemer ima najviše smeštajnih jedinica u Antalijskoj regiji. Jedna od glavnih atrakcija svakako su njegove prirodne lepote, uključujući more, podgorine planine i borove šume. Većina plaža na kojima se nalaze neke od glavnih smeštajnih jedinica su šljuknovite ili od sitnog šljunka nasutim peskom. Iako ima sve odlike za idealan porodični odmor – hoteli sa sadržajima za decu, sportovima na vodi, prirodnim hladom, stari deo grada sa velikim brojem klubova, barova i restorana ukazuje da je Kemer živahna i prelepa letnja destinacija, gde gosti mogu pronaći mnogo zabave i aktivnosti van granica samog hotela.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u mestu Goynuk, 8km od centra Kemera. Od Antalije je udaljen 30km, a od aerodroma u Antaliji 40km. 

Opšti podaci
Resort je otvoren 2007. godine i prostire se na 100.000m². Sastoji se od jedne glavne zgrade u kojoj se nalazi 589 soba od kojih je 414 standardnih soba (8 za osobe sa posebnim potrebama), 126 family soba i 49 pool family soba. Gostima su na raspolaganju glavni restoran, ,,Piatto” restoran, četiri a la carte restorana (italijanski, turski, meksički i riblji), poslastičarnica ,,Crystal Coffee & Patisserie”, Pool Snack restoran, Beach Snack restoran i Gozleme house. Hotel ima 7 barova (Crystal Coffee & Patisserie, Green Fields Bar, Disco Bar, Pool Bar, Beach Bar, Lobby Lounge Bar, Piano Bar).

Za decu su tu dečiji otvoreni i zatvoreni bazen, aqua park, mini club, mini disco, igralište, razne animacije i programi.

Plaća se: iznajmljivanje kolica. 

Plaža
Hotel ima svoju 168m dugu šljunkovitu plažu koja se nalazi preko puta ulice u odnosu na kompleks. Do iste se stiže specijalnim mostom. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri se ne plaćaju. 

Smeštaj
Sve sobe imaju balkon, klimu, satelitsku TV sa muzičkim kanalima, telefon, mini bar (dnevno se dopunjuje bezalkoholnim pićima), sef, Wi-Fi, kupatilo sa tuš kabinom, fen, papuče.
Standardne sobe mogu imati bočni pogled na more ili pogled na kopno. Površina sobe je oko 34m².                                                                 

Pool Family sobe imaju pogled na bazen. Veličine su od 40 do 50m² i sastoje se od dve sobe. U jednoj je francuski krevet, a u drugoj dva odvojena kreveta.

Family duplex se sastoji od dve sobe, jedna u prizemlju i druga na spratu (nema vrata koja ih razdvajaju). Veličine su od 50 do 57m² i imaju jedan francuski i dva odvojena kreveta, sofu, dva kupatila, dva LCD televizora i dva mini bara. Sve sobe gledaju na kopno.

Plaća se: telefon i room service.

Hrana i piće
Usluga je Ultimate All Inclusive – samoposluživanje (izbor više jela) u glavnom restoranu: doručak, ručak i večera. Tokom ručka i večere dostupan je dečiji meni, kao i dijetalni i vegetarijanski. Na raznim lokacijama više puta u toku dana se služe užine: pice, hamburgeri, gozleme (,,Piatto” restoran, Pool Snack restoran, Beach Snack restoran i Gozleme house). Gostima su na raspolaganju 4 à la carte restorana (italijanski, turski, meksički, riblji) uz rezervaciju dan ranije besplatno je korišćenje jednom u toku boravka (minimum 7 dana). U određeno doba dana se služe sladoled, keks i kolači (,,Crystal Coffee&Patisserie”).

U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sokovi tokom doručka. Alkohol se ne služi mlađima od 18 godina.                                                                                                                                                                                              
Plaća se: sva flaširana vina i pića, uvozni šampanjac, uvozna alkoholna pića, sokovi od svežeg  voća, à la carte restorani i sve ostalo van koncepta.  

Ostali sadržaji
Usluge pranja i peglanja veša, prodavnice, rent-a-car, rent-a-bike, iznajmljivanje automobila za decu, doktor, fotograf.

Sport i zabava
Hotel ima nekoliko otvorenih bazena (glavni bazen, poluolimpijski, aquapark bazen sa 4 tobogana i aquapark bazen sa 3 tobogana, bazen na plaži, dečiji bazen sa aquaparkom i dečiji bazen sa fiksiranom nadstrešnicom), zatvoreni bazen za odrasle i decu, dva teniska terena, stoni tenis, boćanje, pikado, odbojka na plaži, teretana, mini golf, dnevne i večernje animacije i programi, živa muzika određenim danima, karaoke, Yoga i meditacija, fitness napolju, diskoteka, Wi-Fi (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika).

Plaća se: teniski tereni uveče, oprema za tenis, motorizovani i nemotorizovani sportovi na vodi.  

Spa & wellness
Tursko kupatilo (hamam), sauna, parno kupatilo, zatvoreni bazen (ne greje se).

Plaća se: masaže, tretmani lepote, personalizovani programi.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost. 
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Egipat

Preporučujemo

Gradovi Evrope

Preporučujemo