Crystal Family Resort and Spa

Belek, Turska

Opis destinacije

Belek, grad u istoimenoj opštini, nalazi se u Antalijskoj provinciji i predstavlja turistički centar sa hotelskim smeštajima visoke kategorizacije, kojih svake godine ima više. Plaže duge 16 kilometara od sitnog belog peska, zajedno sa borovinom i eukaliptusom i tirkiznim morem, čine Belek savršenim odmaralištem za porodična putovanja. Cenjene su i posećene kako od strane lokalnog stanovništva, tako i turista. Centar grada i okolina su poznati po mineralnim vodama koje dobija iz 7 vrela. Svakako, ponuda se ne ograničava samo na sportove na vodi i luksuzu, već se proširuje zahvaljujući jedinstvenom arheološkom nalazištu, replikom rimskih akvadukta, delfinarijumu, kao i džamiji u samom srcu grada koja je i njegov glavni simbol. Iako je počeo da se eksponira kao centar luksuza i golfa, Belek spada u jedne od idealnih destinacija za odmor.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u Beleku, Boğazkent na svojoj plaži, oko 5km od centra Beleka, oko 12km od Serika, oko 50km od centra Antalije i oko 40km od aerodroma Antalija.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2007. a poslednji put renoviran 2013.godine. Zauzima površinu od 23.000m2 od čega hotelski sadržaji zauzimaju oko 8.000m2. Čine ga 4 petospratne hotelske zgrade.
Ukupno ima 380 smeštajnih jedinica (166 sa pogledom na more) od čega 284 standardnih (27m2, 3 za osobe sa posebnim potrebama), 92 family (40m2), 4 junior apartmana.
Za decu tu je mini club, teen club, mini disco, mini bioskop, igralište kao i delovi za decu na ostalim bazenima, razne igre, aktivnosti i šou programi svakodnevno. Preporučujemo porodicama sa decom.

Plaća se: kolica za bebe.

Plaža
Hotel ima svoju peščano-šljunkovitu plažu dužine 150m. Ležaljke, suncobrani i dušeci se ne naplaćuju.

Plaća se: paviljoni na plaži.

Smeštaj
Standardne sobe imaju balkon, tepih, centralnu klimu, sef, telefon, satelitsku TV sa muzičkim kanalima, mini bar, Wi-Fi, telefon u kupatilu, fen, tuš. Sobe su površine oko 27m².

Family sobe su površine oko 40m² i sastoje se od dve spavaće sobe odvojene vratima i jednim kupatilom. Imaju sve karakteristike standardnih soba.
  
Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće
Usluga je Ultimate All Inclusive – samoposluživanje (izbor više jela) u glavnom restoranu: doručak, ručak i večera. U koncept je uključen dečiji meni u glavnom restoranu. Jednom u toku boravka od minimum 7 dana je besplatno korišćenje à la carte restorana uz rezervaciju dan ranije (italijanski i turski) dok se riblji dodatno naplaćuje.
Tokom celog dana u snack restoranima se služe jela sa roštilja, pice, hamburgeri i ostale slične užine kao i jela po porudžbini na licu mesta. U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Alkohol se ne služi mlađima od 18 godina.
U glavnom restoranu je dostupna dijetalna, vegetarijanska hrana.

Plaća se: sva flaširana vina i pića, uvozni šampanjac, uvozna alkoholna pića, sokovi od ceđenog voća, à la carte restorani, specijalne proslave.

Ostali sadržaji
Pranje i peglanje veša, hemijsko čišćenje i krojačke usluge, market, butik, usluge transfera, rent-a-car, fotograf, frizer, konferencijska sala.

Sport i zabava
Otvoreni bazen, zatvoreni bazen, aqua park za odrasle i za decu, tobogani za odrasle i za decu, 2 teniska terena, mini golf, odbojka na plaži, stoni tenis, fitness centar, akvarobik, vaterpolo, aerobik, strečing, pikado, bioskop.

Plaća se: teniska oprema i osvetljenje terena, kuglanje, bilijar, stoni fudbal, motorizovani i nemotorizovani sportovi na vodi (Jet ski, banana, parasejling, kanu, surf -uz sertifikat), profesionalni fudbalski teren.

Spa & wellness
Tursko kupatilo (hamam), sauna (sa šok-tušem), jacuzzi, parno kupatilo, fitness centar.

Plaća se: Spa centar i salon lepote, masaže, piling.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Egipat

Preporučujemo

Turska

Preporučujemo