Coral Sea Sensatori

Šarm el Šeik, Egipat

Opis destinacije

Šarm el Šeik nudi i ono što drugi ne mogu. Na letovanju u ovom gradu uz kupanje u toplom i čistom moru prepunom živopisnih korala, možete sebi priuštiti još i šetnju do istorijskih lokaliteta, uzbudljivi džip safari ili adrenalinsko krstarenje peščanom pustinjom do beduinskih naselja... Smestio se na jugoistoku Sinaja, 480 kilometara od egipatske prestonica Kaira. Šarm je uistinu fascinacija s garancijom za dobar odmor. Svi hoteli, svako veče imaju organizovan neki mali spektakl za goste najrazličitijih uzrasta. U nekima od njih događaju se i uzbudljive žurke na kojima se, konkretno, gosti kupaju u peni. Ukoliko sebe ne nalazite ni u jednoj od ovih priča, sigurno će vam prijati šetnja u kojoj vam se pruža prilika da obiđete prodavnice, da kupite suvenire i popričate sa ljubaznim prodavcima koji će pokušati da vam prodaju sve što je moguće. Naravno, uz njihove cene.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Na svega 6 km od poznatog trga Soho i 15 km od međunardnog aerodroma, hotel Coral Sea Sensatori nalazi se na samoj obali Crvenog mora. Ljubazni domaćini hotela obezbedili su vrhunsku uslugu za svoje goste, a pored sjajnog servisa, okruženje protkano stablima palmi i morsko plavetnilo stvaraju neverovatno ugodan osećaj.

Plaža:
Peščana plaža opremljena je ležljkama i suncobranima, a u hotelu su dostupni i peškiri. Lepotu obale Šarma el Šeika stvaraju upravo korali, koji se ne smeju dirati. Zbog toga, hotel je omogućio lak prelaz do dubine uz pomoć dugačkog pontona. 

Hotelski sadržaj:
5 bazena, bazen za decu sa toboganom, spa i fitnes centar (uz doplatu), teniski teren, bilijar (uz doplatu), stoni tenis, dnevna i večernja animacija za odrasle, piano bar, lobi bar, bar kod bazena, snek bar, ekskluzivni bar/restoran na plaži (samo za odrasle), glavni restoran, a la carte restorani azijske i italijanske kuhinje, Wi-Fi internet konekcija, mogućnosti pranja i peglanja veša (uz doplatu).

Sobe:
Standardne sobe sa pogledom na vrt ili more namenjene su za smeštaj dve do tri odrasle osobe ili dvoje odraslih i jednog deteta i veličine su 31 m2 – francuski krevet ili dva odvojena kreveta, treći ležaj je pomoćno ili sofa na razvlačenje. U svom sastavu imaju: sef, fen za kosu, pribor za kafu ili čaj, klima uređaj, LCD TV, Wi-Fi (uz doplatu), mini-bar, balkon ili terasu. 

Usluga:
All Inclusive – obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt:
http://www.coralsearesorts.com

Napomena:
Boravak u hotelu Coral Sea Sensatori pokazaće Vam zašto je odmor u Šarmu zaista nešto posebno.

- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Egipat

Preporučujemo

Turska

Preporučujemo