Club Shark Hotel

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Halikarnasus, danas poznat kao Bodrum, nalazi se na istoimenom poluostrvu i sa preko 30 000 stanovnika i oko milion turista godišnje, predstavlja najpopularnije mesto na Egeju u Turskoj. Nekadašnji grad na luci i poznato sastajalište malih ribara i sakupljača sunđera, danas je ta ista luka načičkana belim luksuznim jahtama, a grad postao poznat kao turski St. Tropez. Odiše upečatljivim crtama evropskih gradova, gde se može pohvaliti izuzetno bogatim kulturno – istorijskim nasleđem, jer predstavlja centar jednog od sedam svetskih čuda – grobnice kralja Mausolusa, kao i rodno mesto oca istorije – Herodota . Muzej podvodne arheologije predstavlja nezaobilazan punkt u Bodrumu. Uređen je u renoviranom bodrumskom zamku – kuli Svetog Petra. Destinacija tirkizne obale, spoj prirodnih lepota i istorijski značajnih lokacija, mesto gde tradicija ide rame uz rame sa modernim dobom, predstavlja turističko mesto koje zadovoljava gotovo sve tipove klijenata.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u mestu Gümbet oko 3km od centra Bodruma i oko 38km od aerodroma.

Opšti podaci
Hotel se nalazi na odličnoj lokaciji, na pešačkoj udaljenosti od ulice sa barovima i diskotekama. Ima ukupno 105 soba (standardne sobe i suite), a gostima su na raspolaganju glavni restoran, bazen, fitness centar i Spa centar.

Za decu tu je dečiji bazen.

Plaža
Hotel je udaljen 400m od gradske plaže u Gumbetu, a do plaže sa kojom hotel ima saradnju koja se nalazi u mestu Bitez(nekoliko kilometara od hotela) ide shuttle bus svaki dan u 11h i vraća se u hotel u 17h . Upotreba suncobrana i ležaljki na ovoj plaži je besplatna. 

Plaća se: peškiri za plažu, hrana i piće na plaži.

Smeštaj
Sve sobe imaju LCD TV, telefon, sef, fen, mini bar (samo 0,5L vode), Wi-Fi internet.

Plaća se: sef, telefon.

Hrana i piće
Hotel ima uslugu All Inclusive – samoposluživanje- izbor više jela u glavnom restoranu (doručak, ručak, večera). U koncpt usluge su uključeni obroci u glavnom restoranu kao i sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića u periodu 10:00-23:00. 

Plaća se: uvozna i flaširana pića, sladoled, sveže ceđeni sokovi, turska kafa i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Doktor, servis za pranje i peglanje veša.

Sport i zabava
Bazen na otvorenom, bazen za decu, fitness centar, pikado, stoni tenis, bilijar, kao i druge animacije i večernji program. Wi-Fi internet je dostupan gostima besplatno u okviru hotelskog kompleksa.

Spa & wellness
Tursko kupatilo, suana.

Plaća se: masaže i ostali tretmani lica i tela.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Egipat

Preporučujemo

Gradovi Evrope

Preporučujemo