Budva

Budva, Crna Gora

već od 85€

Opis destinacije

Mesto gde su se ukrštali uticaji Istoka i Zapada, helenske i rimske kulture. Stari grad sa svojom arhitekturom, prekrasne plaže i intenzivan noćni život su glavne karakteristike zbog kojih se dolazi u ovu prestonicu crnogorskog turizma. Predivni Stari grad, opasan zidinama, hrabro je zakoračio u more. Uske, kamenom popločane ulice ulivaju se u male, ali prelepe gradske trgove. U blizini su luksuzni budvanski hoteli. Budva je poznata po noćnom životu sa mnoštvom barova, diskoteka i restorana koji će vaše putovanje upotpuniti.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
VASKRS I PRVI MAJ U BUDVI

TERMINNAZIV HOTELACENA
14.04.-17.04.2023.
VASKRS
PANSION ANITA 3* BUDVA85€
28.04.-01.05.2023.
PRVI MAJ
PANSION ANITA 3* BUDVA89€

Polazak iz: Kraljeva,Mrčajevaca, Čačka,Užica 
DOPLATA za polazak iz Kragujevca 10€ (transfer do Mrčajevaca), Kruševca 13 € (transfer do Kraljeva),  Trstenika 10 € (transfer do Kraljeva), Vrnjake Banje 10€ (transfer do Kraljeva), Niša 20€ (transfer do  Kraljeva). 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA 
- prevoz autobusom turističke klase (klima, AUDIO oprema) 
- smeštaj u pansionu Anita 3* u 1/2 i 1/3 i 1/4 sobama na bazi dva noćenja 
- panoramsko razgledanje pratnji vodiča 
- usluge turističkog vodiča/pratioca tokom putovanja 
- troškove organizacije putovanja 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA 
- putno zdravstveno osiguranje 
- individualne troškove 
- fakultativni izlet 

DOPLATA ZA SEDISTA I JEDNOKREVETNU SOBU 
- Raspored sedenja u autobusu pravi agencija prema prijavi putnika,za izbor sedišta važi doplata 25 € *Doplata za dodatno sedište u autobusu iznosi 30 €-ISKLJUCIVO NA UPIT 
- Doplata za jednokrevetnu sobu 50€-ISKLJUCIVO NA UPIT 

FAKULTATIVNI IZLETI 
- Odlazak do Kotora i Tivta 20€ 
PANSION ANITA 3*-BUDVA 
Lokacija: U Budvi, nasuprot hotelskog kompleksa Slovenska plaža, na drugoj liniji, u blizini glavnog Jadranskog puta i prodavnice Slavia. 23 km od aerodroma Tivat i 60 km od aerodroma Podgorica. 

1.Dan-KRALJEVO 
Polazak iz Kraljeva u 23h. Vreme polaska moze biti korigovano u zavisnosti od uslova na putu i graničnim  prelazima. Putnici ce biti obavesteni dva dana pre puta o detaljima polaska. Nastavika puta preko Preljine,  Uzica i Zlatibora do Budve. Noćna vožnja sa usputnim zadrzavanjima radi obavljanja carinskih formalnosti. 

2. Dan –BUDVA 
Dolazak u Budvu u ranim jutarnjim casovima. Obilazak starog grada Budve u pratnji vodica. Slobodno  vreme za individualne aktivnosti i kratak predah uz kafu. Oko 13h smestaj u Pansion Anita u Budvi koji se  nalazi duz Bulevara preko puta Slovenske plaze. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Nocenje. 

3. Dan –KOTOR-TIVAT (fakultativno)-BUDVA 
Slobodno vreme ili fakultativni odlazak do Kotora i Tivta u 12h. Obilazak za vodičem i slobodno vreme za  uzivanje u starom gradu Kotora i na promenade u Tivtu. Povratak u Budvu oko 19h.Slobodno vreme za  individualne aktivnosti.Noćenje. 

4.Dan –BUDVA-KRALJEVO 
Napuštanje smeštaja do 11h. Slobodno vreme za opuštanje pored mora uz kafu. Polazak za Srbiju oko 15h.  Dolazak na mesto polaska oko ponoći.

- 30% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre putovanja;
- 30% prilikom rezervacije, ostatak čekovima graĎana do 15.07.2023. (čekovi se deponuju u agenciji prilikom rezervacije- svi čekovi datumirani svakog 15-og u mesecu)
- Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

TMŠ

Organizator putovanja je turistička agencija Tomash Tours, broj licence 242/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Tomash Tours. OUP

Egipat

Preporučujemo

Turska

Preporučujemo