Armas Sunrise Lara

Antalija, Turska

Opis destinacije

Kombinacija prirode, doživljaja, raznolikosti i kvaliteta, Antalija je pravi biser Mediterana. Ovaj milionski grad nalazi se u istoimenoj provinciji, oivičen planinom Taurus na zapadu. Locirana na turskoj rivijeri, predstavlja jedno od 5 najposećenijih gradova sveta sa preko 10 miliona turista godišnje. Podatak da je u Turskoj preko 350 plaža obeleženo plavom zastavicom, a da se više od 190 nalazi u Antaliji, govori da se veliki napori ulažu u zadovoljenje turističke potražnje. Putevi opasani redovima palmi, smeštajni kapaciteti različite kategorizacije i prelepa marina, samo su neki od atributa ovog turskog odmarališta. Antalija ima da pruži mnogo više od samo prirodne lepote vodopada, podgorina planina i peščanih plaža. Istorijski muzej omogućava pogled kroz istoriju grada, kao i utvrđenja, kula sa satom i minaret. Svakako u nezaobilazno mesto za posetu se ubraja kamen koji gori već vekovima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
 
Lokacija
Hotel Armas Sunrise Lara se nalazi na Lari, 22 km je udaljen od centra Antalije i 10 km od aerodroma.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2019. godine, a poslednji put renoviran 2021. Prostire se na površini od 10.000 kvadratnih metara. Pored glavnog restorana nudi i A la carte i Snack restoran. Na raspolaganju je i nekoliko barova: Lobby bar, Pool bar, Snack bar i Beach bar. U okviru kompleksa nalazi se otvoreni bazen, relaks bazen, dečiji bazen i bazen sa pet tobogana. U ponudi je i Spa centar sa hamamom, saunom i salonom lepote.

Za najmlađe goste tu je dečiji klub (za decu uzrasta od 4 do 12 godina), mini disko i igralište.

Hotel nudi koncept medenog meseca. Gosti uz potvrdu da su bračni par mogu da iskoriste isti (korpa sa voćem i vino u sobi na dan dolaska, posebna dekoracija sobe, usluga doručka u sobi jednom tokom boravka).

Plaža
Hotel je oko 1km udaljen od svoje peskovite plaže do koje vozi shuttle bus na svakih 15 minuta u periodu od 08h do 18h. Gostima su na raspolaganju ležaljke, dušeci, suncobrani i peškiri bez doplate.  

Smeštaj
Sve sobe su opremljene split klima uređajem, mini barom (dopunjuje se bezalkoholnim pićima samo prilikom dolaska), LCD TV-om sa satelitskim kanalima, sefom, direktnim telefonom, setom za čaj i kafu, kupatilom sa WC-om (tuš kabina), fenom, balkonom ili francuskim balkonom. Na podu je laminat.                                                                                                                     
Od tipova soba gostima su na raspolaganju:   

Standard Terrace soba, koja je veličine od 28 do 30 metara kvadratnih sa bračnim krevetom i sofom na razvlačenje.                                                                           

Standard Landview soba, koja je veličine od 16 do 18 metara kvadratnih sa bračnim krevetom ili dva odvojena ležaja.         
Porodična soba, koja je veličine 36 metara kvadratnih sa dnevnom i spavaćom sobom (razdvojene vratima i imaju jedno kupatilo.) U jednoj sobi je bračni krevet, a u drugoj kreveti na sprat i sofa na razvlačenje.                           

Economy porodična soba, koja je veličine 36 kvadratnih metara sa dnevnom i spavaćom sobom (razdvojenim vratima i jednim kupatilom.) U jednoj sobi je bračni krevet, a u drugoj kreveti na sprat i sofa na razvlačenje.                                             
Plaća se: sef u sobi, Wi-Fi, telefon.                                                                                                                                                                                                                                                               

Hrana i piće
Hotel pruža uslugu All Inclusive (u periodu od 10 do 22h) – samoposluživanje, izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna supa. Zatim razne užine, turske palačinke, sladoled, poslepodnevni čaj u određeno doba dana na određenim lokalitetima širom hotela. Uz doplatu je gostima na raspolaganju i riblji A la carte restoran. Lokalna alkoholna i bezalkoholna pića i topli napici su dostupni u 4 bara (Lobby bar, Restoran bar, Pool bar, Beach bar).

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sva pića u flašama, a’ la carte restoran.

Ostali sadržaji
Tržni centar, rent-a-car.

Sport i zabava
Hotel ima glavni bazen, relaks bazen, bazen za decu i aqua park sa pet tobogana. Gostima su na raspolaganju brojne dnevne sportske i animacione aktivnosti (pikado, stoni tenis, step aerobik, boćanje, vaterpolo, odbojka na plaži, teretana), muzika uživo (određenim danima), kao i noćni show program.

Plaća se: nemotorizovani i motorizovani sportovi na vodi, servis za pranje i peglanje veša, telefon, faks, prodavnice, rent a car, internet i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Gostima su dostupni tursko kupatilo (hamam) i sauna.

Plaća se: masaže, razni tretmani i ostalo van koncepta.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.   
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Egipat

Preporučujemo

Gradovi Evrope

Preporučujemo