Aladdin Beach Resort

Hurgada, Egipat

Opis destinacije

Hurgada je biser Egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru koje turisti iz puno razloga zovu “More sa sedam boja”. Ima oko 150 hiljada stanovnika ali u ovom turističkom mestu živi i oko 10 hiljada stranaca koji se većinom bave turizmom. Prostire se na više od 50 km obale. Novosagrađeni hoteli koji svojom lepotom oduzimaju dah, u kombinaciji sa lokalnim načinom života daju pravu sliku Egipta. Crveno more na kome se nalazi grad jeste pravi mamac za turiste koji se profesionalno i amaterski bave ronjenjem. Idealna pozicija grada vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi na oko 17km od centra i oko 8km od aerodroma. 

Opšti podaci
Hotel je otvoren 1995. godine, zauzima površinu od 134.400m2 i u ponudi ima 489 smeštajnih jedinica raspoređenih u dvospratnim zgradama. Gostima su na raspolaganju brojni zabavno-sportski sadržaji kao i nekoliko restorana i barova. Gosti hotela mogu da koriste plažu i bazene u Ali Baba hotelu. 

Za decu tu su tri bazena, mini klub, igralište, aqua park.

Plaža
Hotel u ponudi ima svoju plažu dužine 150m sa postepenim ulaskom u more. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna za goste hotela. 

Smeštaj
Hotel u ponudi ima 489 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, fen za kosu. Sef se nalazi na recepciji.

Standard room su veličine 34-38m2. Nalaze se na prizemlju.
Superior room su veličine oko 35m2. 
Family suite su veličine oko 45m2. 

Plaća se: room service, telefon. 

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima glavni i tri a la carte restorana. Gostima je na raspolaganju i pet barova. 

Plaća se: a la carte restorani, sveže ceđeni sokovi, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta. 

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Usluga pranja i peglanja veša prodavnice, doktor, sala za sastanke. 

Sport i zabava
Hotel u ponudi ima tri bazena za odrasle i tri bazena za decu, aqua park, dnevnu i noćnu animaciju, terene za tenis, stoni tenis, aerobik, boćanje, odbojku na plaži. 

Plaća se: sportovi na vodi. 

Spa & wellness
Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu. 

Plaća se: sauna, jacuzzi, masaže i svi tretmani za negu lica i tela. 

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornosti.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Egipat

Preporučujemo

Gradovi Evrope

Preporučujemo