Pansion „Pod lozom“ jedan je od objekata sa najdužom tradicijom u Petrovcu. Smešten u centralnom delu grada, okružen prijatnim ambijentom, prekriven vinovom lozom po kojoj je pansion i dobio ime.

U svom sastavu poseduje 1/2 i 1/2+1 sobe kategorije 3* kao i 1/4 apartmane. Promena peškira se vrši svakodnevno.

Lokacija: Pansion se nalazi u centralnom delu Petrovca, udaljen od plaže oko 200m.
Sadržaj soba u bloku A: određeni broj ležaja, tv sat, klima uređaj, frižider, čajnik, rešo (na zahtev), kupatilo, fen, terasa sa garniturom za sedenje (pojedini sa pogledom na more)

Sadržaj soba u bloku B (novi deo): određeni broj ležaja, tv sat, klima uređaj, frižider, čajnik, rešo (na zahtev), kupatilo, fen, terasa  sa garniturom za sedenje (sve terase sa pogledom na more).

Sadržaj apartmana: sastoje se od dnevnog boravka i jedne spavaće sobe, tv sat, klima uređaj, opremljena kuhinja, sto za ručavanje, kupatilo, fen, pegla, veš mašina, balkon sa garniturom za sedenje.

Sadržaj duplexa: sastoje se od dnevnog boravka i dve spavaće sobe, tv sat, klima uređaj, opremljena kuhinja, sto za ručavanje, kupatilo, fen, pegla, veš mašina, balkon sa garniturom za sedenje.

Usluga: polupansion – doručak i ručak ili doručak i večera (doručak švdeski sto, ručak i večera izbor od nekoliko jela)

Napomena: mogućnost doplate za pun pansion; korišćenje klima uređaja uključeno u cenu.

CENOVNIK U PRIPREMI!

 

 

 

Gosti su u mogućnosti da biraju datum dolaska kao i dužinu boravka. Minimalna dužina boravka je 7 noći.

USLOVI ZA DECU:

– Dete do 5 godina u 1/2 sobi sa dve punoplatežne osobe, na zajedničkom ležaju, sa uključenom ishranom  – GRATIS !
– Dete od 5 do 12 godina na sopstvenom ležaju, sa uključenom ishranom ima popust 20%.
– Dvoje dece od 5 do 12 godina na zajedničkom ležaju, sa uključenom ishranom imaju popust po 50%.

DOPLATE:

– Boravišna taksa se plaća na licu mesta.
– Doplata za pun pansion (ručak ili večeru) u sobama i apartmanima 6 eur po osobi dnevno za odrasle, 5 eur za decu od 5 do 10 godina.
– Doplata za polupansion (doručak i ručak ili doručak i večera) u apartmanima 12 eur po osobi dnevno za odrasle, 9 eur dnevno za decu do 10 godina.

REZERVACIJE:

Rezervacija je konačna uplatom avansa. Prilikom prijave putnik je u obavezi da odabere način plaćanja. Započeti način plaćanje ne može se menjati naknadno.


NAČIN PLAĆANJA:

Cene su izražene u evrima a plaćanje se vrši isključivo u dinarima po prodajnom kursu BANCA INTESA AD. BEOGRAD na dan uplate, u skladu sa Zakonom o deviznom poslovanju, shodno članu 34.
Avans 40% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre polaska.
Avans 30% prilikom rezervacije, ostatak odloženo, u jednakim mesečnim ratama (sa datumima 10. i 25. u mesecu) do 10.11.2019. god. deponovanjem čekova građana uz uvećanje ostatka aranžmana od 1% mesečno.
Platnim karticama isključivo u TA BRAVOTOURS  Leskovac.
Kreditnim karticama Banca Intesa na šest jednakih mesečnih rata, bez uvećanja, a najkasnije do 10.11.2019. god., isključivo u TA BRAVOTOURS Leskovac.
Potrošačkim kreditom, po uslovima koje određuje banka na dan sklapanja ugovora o kreditiranju.

U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cena na neplaćeni deo aranžmana. Za uplaćeni deo aranžmana cena ostaje nepromenjena.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ,BRAVO TOURS-a  USAGLAŠENI SA YUTA STANDARDIMA.

Ovlašćeni subagent TA Acapulco