drosos-LAGNAS VILA DROSOS

Nalazi se u centru Laganasa, ali u mirnom delu pored plaže, izuzeta od dnevne i noćne gužve i buke u Laganasu. Udaljena oko 30m od plaže (peščana 5km dugačka plaža Lagana sa kristalno čistim morem). Neposredno uz vilu nalazi se Super MarketStudio 02: sadrži sobu sa dva standardna kreveta, izdvojenu kuhinju (frižider, rešo sa dve ringle, električni bokal, posuđe za odgovarajući broj osoba), klima, TV, kupatilo – tuš/wc sa peškirima. Terasa sa garniturom za sedenje.Klima – doplata 6 € dnevno. Plaćanje na recepciji.

Std02/Std03-dvo ili trokrevetni studio  App02/App03 – dvo ili trokrevetni apartman

App04 – četvorokrevetni apart. (dve sobe) App04 (2+2) – četvorokrevetni apart. (velika soba sa 2 ležaja. + 2 ležaja na sprat)

CENA PREVOZA:
PREVOZ   –   AUTOBUSOM 80 €   –  dete do 2 g – BESPLATNO
PREVOZ   –   AVIONOM u pripremi    –  dete do 2 g – BESPLATNO
SPECIJALNI POPUST:
15 % POPUSTA NA USLUGE SMEŠTAJA  I 10 % POPUSTA NA USLUGE PREVOZA ZA REZERVACIJE  DO 15. MARTA
Popust se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40 % od ukupne cene aranžmana.
BUS PREVOZ – AUTOBUSOM TURISTICKE KLASE (klima-video-audio)  BEOGRAD • ZAKINTOS • BEOGRAD
PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datume iz tabele.
Prvi dan: : polazak autobusa u 13:00h iz Beograda (Sava Centar – savska strana). Obavezno dva dana pre putovanja proveriti tacno vreme i mesto sastanka putnika i polaska autobusa.
2-11/12.dan: boravak u izabranom terminu (10 ili 11 nocenja), u objektu sa izabranim uslugama.
12/13.dan (poslednji dan boravka): napuštanje objekta, povratak sa Zakintosa je oko 18:00h.
13 ili 14.dan: dolazak u Beograd na mesto polaska. Kraj usluga.
13 ili 14.dan: dolazak u Beograd na mesto polaska u jutarnjim satima. Kraj usluga.
Organizujemo dodatni prevoz iz Novog Sada i Subotice do/od Beograda (Sava Centar). Doplata je po osobi, ukupno za odlazak i povratak – 2.000 rsd. Vreme i mesto polaska je odredeno za svaki grad posebno i zapocinje 2-3 sata pre polaska autobusa iz Beograda.
CENA BUS ARANŽMANA OBUHVATA:
•    autobuski prevoz na relaciji Beograd – Zakintos – Beograd sa pratiocem grupe
•    prevoz trajektom Kilini – Zante grad – Kilini (vožnja traje oko 85 minuta)
•    usluge smeštaja (10 ili 11 nocenja) na bazi najma studija / apartmana u izabranom terminu prema tabeli
•    servis predstavnika i animatora agencije i troškove organizacije programa.

CENA BUS ARANŽMANA NE OBUHVATA:  
•    troškove medunarodnog zdravstvenog osiguranja DDOR standard na 30.000€ osigurane sume, Informaciju o iznosu osiguranja dobicete u agenciji. Iznos zavisi od dužine boravaka i vrste osiguranja (individualno ili porodicno).
AVIO PREVOZ (poseban carter let)  BEOGRAD • ZAKINTOS • BEOGRAD
PROGRAM PUTOVANJA: 
 Dan polaska – poletanja aviona je datum iz tabele.
Prvi dan: sastanak putnika dva sata pre poletanja kod šaltera Belvi Travel na beogradskom aerodroma “Nikola Tesla”. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti tacno vreme i mesto sastanka putnika i poletanja aviona.
2-10/11.dan: boravak u izabranom terminu (10 ili 11 nocenja), u objektu sa izabranim uslugama.
11/12.dan (poslednji dan boravka): napuštanje objekta, poletanje sa Krfa prema planu letenja. Sletanje u Beograd. Kraj usluga.
Organizujemo dodatni prevoz iz Novog Sada i Subotice do/od Beograda (aerodrom Nikola Tesla). Doplata je po osobi, ukupno za odlazak i povratak – 2.000 rsd. Vreme i mesto polaska zavisi od reda letenja i zapocinje 3-4 sata pre poletanja aviona.

CENA AVIO ARANŽMANA OBUHVATA:  
•   avio – carter let na relaciji Beograd – Zakintos – Beograd
•    usluge smeštaja (10 ili 11 nocenja) na bazi najma studija / apartmana u izabranom terminu prema tabeli
•    servis predstavnika i animatora agencije i troškove organizacije programa.

CENA AVIO ARANŽMANA NE OBUHVATA:  
•    troškove medunarodnog zdravstvenog osiguranja DDOR standard na 30.000€ osigurane sume. Informaciju o iznosu osiguranja dobicete u agenciji. Iznos zavisi od dužine boravaka i vrste osiguranja (individualno ili porodicno).
•    troškove transfera aerodrom – apartman – aerodrom u iznosu od 15€ po osobi (ne placaju deca od 0-2 god.).
•    aerodromsku taksu u Beogradu i na Zakintosu u iznosu od 38,30€ (ne placaju deca od 0-2 god.). Placanje u agenciji.Taksa je podložna promeni.
•    YQ taksu, kompanijsku taksu za poskupljenje goriva u iznosu od 10€ (ne placaju deca od 0-2 god.). Placanje u agenciji.Taksa je podložna promeni.

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA
Cene prevoza i smeštaja su izražene u EUR. Plaćanje dinarsko po prodajnom kursu Intesa banke na dan uplate. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje: gotovinski, čekovima građana sa odloženim plaćanjem  do 31. decembra admistritativnom zabranom preduzeća.

 OPŠTE NAPOMENE  
– Sobe i apartmani, koriste se prvog dana iz tabele od 14:00h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 10:00h. Apartmani i studija, čiste se svaka tri dana, a posteljina se menja najmanje jednom u toku smene. Dodatni, odnosno pomoćni ležajevi su uglavnom raskloplivi i manjih dimenzija od standardnog ležaja.
– Rezervacija hotela se vrši po uplaćenoj akontaciji. Konačna potvrda rezervacije se dobija u narednih 48 sati po uplati. Ukoliko se rezervacija ne potvrdi od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća.
– Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, ne dobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
– Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje dinara i deviza iz zemlje.
– Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika i drugih objektivnih okolnosti otkaže putovanje ili ga realizuje u saradnji sa drugom agencijom o čemu je dužan da obavesti putnike najkasnije pet (5) dana pre predviđenog početka putovanja. Minimum za realizaciju putovanja je 30 putnika.
– Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.
– Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.Belvi Travel. Beograd, Kosovska 10, Licenca: OTP – 180.
Ovlašćeni subagent “ACAPULCO” PIB105243088
Račun organizatora 105-0000000051785-68