SIVIRI APARTMANI HRISTOS

SIVIRI APARTMANI HRISTOS

SIVIRI APARTMANI HRISTOS

Nalazi se u samom centru Sivirija na plaži na najatraktivnijoj lokaciji letovališta. Poseduje apartmane i studija, dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne. Apartmani poseduju kuhinju,osnovno posuđe, kupatilo, 2-4 standardna ležaja,  TV,  klimu,  garniture za sedenje na terasama,  sve terase poseduju pogled na more i plažu, gledaju na zapadno – južnu stranu tako da sa terasa možete uživati u prelepom zalasku sunca. Apartmani poseduju dnevnu i spavaću sobu sa po 2 ležaja. Promena posteljina i celokupan servis apartmana se vrši na 5 dana. U apartmane se ulazi prvog dana posle 13 h  a apartmani se napuštaju zadnjeg dana do 9h. U apartmanima može boraviti najviše 4 odrasle osobe i jedno dete do 10 godina. Svi apartmani imaju svoj zaseban ulaz. Odmah pored apartmana se nalazi parking prostor koji je besplatan. AC gratis, Wi-Fi gratis

 

Cene su izražene u eurima na bazi najma po osobi za 10 noćenja

*Cene sa zvezdicom obuhvataju smeštaj i autobuski prevoz.

*Doplata za polazak iz Beograda 10 € po osobi.

ARANŽMAN OBUHVATA:
– Najam apartmana za 10 noći/11 dana.
– Predstavnika agencije za sve vreme boravka.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
– Autobuski prevoz (osim u smenama sa *).
– Obavezno međunarodno zdravstveno osiguranje.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN –         Polazak sa ugovorenog odredišta dan ranije od datuma početka smene.

2. – 11. DAN –    Dolazak u letovalište i boravak na bazi 10 noćenja u apartmanu.

12. DAN –       Napuštanje objekta u 09:00 sati i polazak iz letovališta u dogovoreno vreme u popodnevnim satima.

13. DAN –          Dolazak u mesto polaska u ranim jutarnjim satima

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

Obavezno međunarodno zdravstveno osiguranje, prevoz, fakultativne izlete i druge troškove, druge nepomenute usluge.

AUTOBUSKI PREVOZ:

– prevoz je organizovan autobusima visoke turističke klase (audio, video oprema, klima),

– autobus polazi dan ranije u odnosu na datum iz tabele,

– povratak iz Grčke je u popodnevnim satima poslednjeg dana boravka.

Cena prevoza:

Cena prevoza u oba pravca za polazak iz:

Kruševac, Pojate, Niš, Aleksinc, Leskovac za odrasle 50 € za decu do 12 godina 40 €, u jednom pravcu 35€ za odrasle i 25€ za decu 12 godina . Deca do 2 godine – besplatno, ako ne koriste sedište. Za spojene smene doplata za prevoz iznosi 50%.

POPUSTI DECA: 1 dete do 12 godina gratis na zajednićkom ležaju. 2 detete do 12 godina plaćeju kao jedna ponoplativa osoba. Pousti važe samo pored 2 punoplative osobe.

Fakultativni izleti : su uvek organizovani od strane lokalne turističke agencije koja je partner  letovalištu nije u stanju da kontroliše kvalitet izvođenih fakultativnih programa i prema OUP nije odgovoran za njihovo izvođenje , te je putnik saglasan da sve svoje eventualne reklamacije i primedbe uputi direktno, na licu mesta, lokalnom organizatoru putovanja, odnosno nadležnim turističkim službama  zemlje u kojoj borave !

Autobuski prevoz

Organizovan je visokopodnim ili spratnim autobusima sa klimatizacijom, video i audio opremom.

Transferi do i od Beograda mogu da se obavljaju putničkim automobilom, kombijem ili mini-busom, u zavisnosti od broja prijavljenih učesnika po pojedinim polaznim mestima.

Raspored sedenja u autobusu određuje se kompjuterski i isključivo na osnovu redosleda prijava . U izuzetnim situacijama možemo da „rezervišemo“ određeno mesto u autobusu ali samo za privilegovane osobe kao npr. invalide ili trudnice.

Klimatizacija u autobusu tokom letnjih meseci daje odgovarajuću temperaturu za vreme vožnje, a samim tim podnosi komfor putovanja. Međutim tokom najvećih vrućina u julu i avgustu , hlađenje za neke osobe može biti nezadovoljavajuće.

Organizator putovanja nije u stanju da predvidi dužinu zadržavanja na granicama radi pasoških i carinskih formalnosti niti da utiče na redosled prelaska autobusa na graničnim prelazima. Nakon dolaska autobusa u letovalište , zbog ograničenih uslova manevra , uskih ulica i saobraćajnih propisa, autobus će se parkirati što je moguće bliže smeštajnom objektu. Organizator nije u obavezi da obezbedi prevoz ili prenos prtljaga od/do mesta parkiranja autobusa do smeštajnog objekta.

Mogući način plaćanja:evro se obračunava po prodajnom kursu UniCredit banke,na dan uplate.
1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja

2) 30%rezervacija, 70% administrativnom zabranom na jednake rate do 01.09.2016g. Uz uvećanje 0%(devizna klauzula) .

3) 30%rezervacija, 70% administrativnom zabranom na jednake rate do 01.12.2016.g. Uz uvećanje 7%(devizna klauzula)

4) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 01.12.2016. uz uvećanje 7%.
NAPOMENA: na putovanje mogu da idu putnici koji poseduju novi (crveni) biometrijski pasoš.  O uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) potrebno je informisati se na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju i kroz koju prolaze. Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak na teritoriju EU. Putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami obaveste o viznom režimu zemlje u koju putuju i kroz koju prolaze. Agencija zadržavo prodaje kapacitete po Last minute ili specijalnoj ponudi.

Organizator putovanja grand holiday otp 55/2011, uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja organizatora.

Ovlašćeni subagent Acapulco. PIB105243088

Račun organizatora 170-50010266000-40