SKALA FURKA-VILA KRISTINA-LETOVANJE-SKALA-FURKA-2015-LETO-GRCKA

SKALA FURKA-VILA KRISTINA-LETOVANJE-SKALA-FURKA-2015-LETO-GRCKA

SKALA FURKA VILA KRISTINA

Kompleks Vila Christina se nalazi na samoj plaži (naše jedinice su udaljene 30m od plaže) i oko 300m od centra mesta. Na samo 50m od vile se nalazi market, kafe, restoran, mesara. Vila nudi smeštaj u dvokrevetnim, trokrevetnim apartmanima i četvorokrevetnim mezonetama (uz mogućnost dodavanja dodatnih ležajeva u svim jedinicama). Sve jedinice su opremljene sa kuhinjom (rešo sa dve grejne ploče) sa frižiderom, kupatilom sa tuš kadom, fenom, TV-om, klima uređajem. Do peščane plaže se stiže privatnom popločanom stazom. Nema WiFi pristup internetu, ali se u okviru kompleksa nalazi bar u kome postoji WiFi.
Vila poseduje sopstveni parking (mesto se ne može garantovati ili rezervisati).Vila Christina je pravi izbor za sve one koji žele da budu smešteni u neposrednoj blizini plaže a ujedno i blizu svih ostalih sadržaja koje mesto nudi. Klima uračunata u cenu.

 

Cene u tabeli su izražene u EUR po osobi na bazi 10 noćenja – paket aranžman (prevoz + smeštaj + osiguranje), izuzev smena označenih * , koje se odnose na smeštaj (prevoz i osiguranje – gratis)

Napomena:
– U zajedničkom ležaju mogu boraviti samo deca do 2 godine uzrasta
– U smenama označenim zvezdicom (predsezona – 22.05, 01.06 i 11.06. i postsezona 30.08, 09.09 i 19.09.) cene iz tabele važe samo u slučaju korišćenja i autobuskog prevoza agencije S.A.B. International. U slučaju sopstvenog prevoza zaračunava se doplata od 1000 dinara za odrasle osobe i 500 dinara za decu od 2-12, Deca od 0-2 godine GRATIS

Popusti i doplate

– Dete do 2 godine – gratis u zajedničkom ležaju i nema sedište u autobusu.
– Dete od 2-7 godina na zajedničkom ležaju plaća iznos od 45 eur i ima svoje mesto u autobusu.
– Deca od 2-12 godina u sopstvenom ležaju imaju popust 20 eur na kompletan aranžman (popust se odnosi na sopstveni i autobuski prevoz).
– Doplata za 1/1 – 70 % od cene aranžmana.

Navedeni popusti važe samo u pratnji 2 odrasle (plative) osobe. Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom, plaća punu cenu smeštaja. Ne postoji mogućnost dupliranja popusta.

 

Sopstveni prevoz: Cena aranžmana se umanjuje za 35 eur po osobi, izuzev smena označenih sa *.

Cena aranžmana obuhvata:

 • Prevoz turističkim autobusom (klima, audio/video oprema) na relaciji Beograd–Halkidiki–Beograd
 • Smeštaj na bazi 7 ili 10 noćenja u izabranom objektu i tipu smeštaja
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje za putnike na autobuskom prevozu
 • Usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera tokom boravka
 • Troškove organizacije i vođstvo puta

Cena aranžmana ne obuhvata:

 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje za putnike na sopstvenom prevozu
 • Fakultativne izlete
 • Individualne troškove

Program putovanja:

1. Dan – Okupljanje putnika na utvrđenom mestu minimum 30 minuta pre predviđenog vremena polaska. Putovanje prema Grčkoj uz pauze radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.
2. – 11. dan – Boravak u letovalištu na bazi 10 noćenja.
12. dan – Napuštanje objekta do 9h. Okupljenje putnika na utvrđenom mestu minimum 30 minuta pre predviđenog vremena polaska. Putovanje prema Srbiji uz pauze radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti
13. dan – Dolazak u mesto polaska u jutarnjim satima, a zavisno od zadržavanja na granicama.

Autobuski prevoz:

Polazak autobusa je dan ranije od datuma u tabeli:
– Iz Beograda – sa Novog Beograda, parking preko puta Buvlje pijace, ugao Jurija Gagarina i Antifašističke borbe, blok 42 u 17:00,
– Iz Novog Sada – parking hotela “Sajam” u 15:00 – doplata 20 eur,
– Iz Niša – sa parkinga kod Tempa u 20:15,
– Iz Vršca – parking hotela “Srbija” u 15:00 – doplata 20 eur,
– Iz Pančeva – parking hotela “Tamiš” u 16:00 – doplata 15 eur,
– Iz Zrenjanina – parking autobuske stanice u 15:00 – doplata 20 eur.

Povratak je poslednjeg dana boravka sa dogovorenog mesta oko 17:00 iz Lutre, 17:15 iz Nea Skionija, 17:45 iz Skale Furka, 18:15 iz Sivirija i 18:45 iz Kalitee po lokalnom vremenu (u zavisnosti od dolaska autobusa na destinaciju, a u skladu sa propisima definisanim zakonom o saobraćaju).

U slučaju spajanja smena cena aranžmana se umanjuje za 35 eur po osobi, izuzev smena označenih sa *.

Molimo Vas da dva dana pred početak putovanja proverite vreme polaska autobusa.

 • prevoz je organizovan autobusima turističke klase (audio, video oprema, klima),
 • autobus polazi dan ranije u odnosu na datum iz tabele,
 • povratak iz Grčke je u 17:00 sati po lokalnom vremenu poslednjeg dana boravka,
 • raspored sedenja se određuje po redosledu prijava putnika, od prvog sedišta do poslednjeg sedišta u autobusu. Kod spratnih autobusa raspored sedenja ide od donjeg ka gornjem delu autobusa.

Uslovi i načini plaćanja:

 • Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu BANCA INTESA BEOGRAD na dan uplate.
 • gotovinski – uplata avansa od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.
 • Čekovima građana na rate bez kamate do 01.10.2015
 • Uplatom preko računa.
 • Administrativnom zabranom na rate bez kamate do 01.10.2015.

Važne napomene:

 • Putnici u smeštajne kapacitete ulaze posle 14:00h prvog dana boravka (po lokalnom vremenu), a iste napuštaju do 09:00h poslednjeg dana boravka (po lokalnom vremenu).
 • Putnik ne može da uđe u smeštajnu jedinicu prvog dana boravke posle 21:00 sat, a smeštajnu jedinicu ne može napustiti pre 07:00 sati poslednjeg dana boravka.
 • U slučaju kasnog dolaska ili ranog odlaska putnik je dužan da o tome obavesti predstavnika TA SAB minimum 1 dan ranije
 • Peškiri nisi sastavni deo posteljine svakog apartmana.
 • Predstavnik agencije, pratilac puta i vozači autobusa nisu dužni da putnicimanose prljag do i od smeštajne jedinice.
 • U slučaju zakrčenja ulica (nemogućnosti prolaska) u mestima u kojima se smeštajne jedinice nalaze autobus će ostaviti putnike najdalje 250 metara od smeštajne jedinice.
 • Putnici se moraju pridržavati istaknutog kućnog reda u vili i kućnog reda dobijenog u agenciji uz vaučer.
 • U slučaju da putnici kupuju zdravstveno osiguranje u agenciji dužni su da dostave podatke iz pasoša najkasnije 4 radna dana pre polaska na putovanje, u suprotnom agencija ne odgovara za ne izdavanje polise.
 • Na putovanje mogu da idu putnici koji poseduju novi (crveni) biometrijski pasoš. O uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) potrebno je informisati se na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju i kroz koju prolaze.
 • Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak na teritoriju EU.
 • Putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju i kroz koju prolaze.
 • Organizator putovanja zadržava pravo mogućnosti izmene u programu putovanja (redosled i vreme pojedinih sadržaja u programu) u zavisnosti od objektivnih okolnosti (kašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobraćaju, štrajkovi, vremenske neprilike, viša sila i slično).
 • Organizator putovanja tokom čitavog trajanja putovanja-aranžmana ne snosi odgovornost za eventualni gubitak, krađu ili nestanak: putnih isprava, dokumenata, novca, vrednih stvari, prtljaga. Putnici se mole da se brižljivo staraju o navedenim stvarima. Organizator putovanja sabinternational otp 104/2010, uz ovo važe opšti uslovi putovanja organizatora. ovlašćeni subagent Acapulco.