SRETENJE SKI VIKEND

Jahorina je imala čast da ugosti neke od disciplina Zimskih Olimpijskih igra koje su se održavale u Sarajevu. A i ove godine je spremna ugostiti vas. U rasponu od 1300-1800 m/nv prostire se ukupno 35 km skijaških staza različite težine a 4 ski lifta (tanjira), 2 dvoseda i 2 šestoseda brinu se za prevoz skijaša. Zbog izuzetno specifične klime, koja je spoj one mediteranske i kontinentalne, Jahorina zimi predstavlja raj za skijaše na kojemu je moguće u isto vreme uživati u skijanju na debelom pokrivaču snega tako i u sunčanom i vedrom vremenu.

Pored skijanja, PUZZLE Vam nudi još dosta akcija koje će Vam podići adrenalin i učiniti ovo putovanje nezaboravnim.

Okupljanje u popodnevnim satima na dogovorenom mestu i polazak za Jahorinu. Dolazak na Jahorinu u kasnim večernjim satima časovima, prebacivanje prtljaga sobe/apartmane/hotel i smeštanje u sobe/apartmane/hotel.

Skijaški dan. Pored skijanja, drugi dan je rezervisan za popodnevni višečasovni obilazak Sarajeva (fakultativni izlet).

Dan predviđen sa skijaške i bord aktivnosti. U večernjim časovima mogućnost organizovanja zabave.

Raspremanje soba/apartmana i napuštanje do 10h. Najizdržljiviji i četvrti dan nastavljaju sa skijanjem. Zatim sledi spremanje za put, , odjava. Polazak za Beograd/Novi Sad u popodnevnim časovima. Dolazak u Beograd/Novi Sad posle ponoći.

Objekat Apartman Boris se nalazi na Jahorini, na 700 metara od žičare Ogorjelica 2 i na 800 metara od žičare Ogorjelica I. Ovaj apartman ima potpuno opremljenu kuhinju, trpezariju i TV. U dnevnoj sobi se nalaze 3 kauča na razvlačenje. U spavaćoj sobi se nalaze 2 kreveta na sprat i jedna fotelja koja se razvlači. WiFi se može besplatno koristiti. Privatni parking.
Apartmani Dora nalaze se na Jahorini, na 1,8 km od Poljica i Žičare Poljice, 2,7 km od Žičare Ogorjelica I i na 2,9 km od Žičare Ogorjelica 2. U ponudi imaju direktan pristup ski stazi i besplatan WiFi. Objekat obuhvata dnevnu sobu, flat-screen TV, trpezariju, kuhinju, rernu i frižider. Postoje tri spavaće sobe : 3×1, 2×1 i 3×1.
Objekat Apartman Tom je udaljen 1,7 km od Poljica i nudi direktan izlaz na ski stazu. Na raspolaganju je besplatan WiFi. Ovaj apartman ima kuhinju, dnevnu sobu u kojoj se nalazi kauč na razvlačenje i 1 spavaću sobu u kojoj se nalaze bračni krevet i kauč na razvlačenje. Postoji 1 kupatilo sa tuš-kabinom
Apartmani Čvoro se nalaze 200 m od samog centra i od početne stanice šestoseda Poljice. Na svakom spratu objekta je po jedan apartman koji se sastoji od jedne sobe sa tri ležaja, dnevnog boravka sa dva ležaja, tv-om, kamin peći, čajnom kuhinjom i kupatilom sa hidromasažnom tuš kabinom. Centralno grejanje je u kompetnom objektu i obezbeđena su parking-mesta za svaki apartman
Nalazi se na oko 200m od skijaške staze i sastoji se od 2 apartmana i 2 studia. Opis apartmana: Apartman I: sastoji se iz tri prostorije (u dnevnoj sobi nalazi se trosed na razvlačenje, u prvoj spavaćoj sobi – 1 ležaj + krevet na sprat, a u drugoj sobi – 2 ležaja). Apartman je opremljen TWC-om, TV-om, mini čajna kuhinja za pripremu lakih obroka. Apartman je pogodan za smeštaj do 7 osoba. Apartman II: Sastoji se iz dve prostorije (u dnevnoj sobi nalaze se dva kauča na razvlačenje, a u spavaćoj sobi francuski ležaj i jedan osnovni ležaj). Apartman je opremljen sa TWC-om, TV-om i mini čajnom kuhinjom za pripremu lakih obroka. Apartman je pogodan za smeštaj do 5 osoba. Studiji III i IV: Nalaze se u potkrovlju i sastoje se od po tri ležaja. Studijii su opremljeni TWC-om, TV-om i mini čajnom kuhinjom za pripremu lakih obroka.
Hotel Sneško je savremeni, novosagrađeni objekat na Jahorini. Zbog atraktivne lokacije, kvalitetne gradnje i modernog enterijera koji je efektno uklopljen sa planinskim stilom u kome preovlađuju prirodni materijali i autentični etno detalji, predstavlja idealno mesto za Vaš odmor.. Hotel raspolaže sa 25 soba razlicite strukture: dvokrevetne, trokrevetne, četverokrevetne i sobe sa galerijom predviđene za smeštaj 5 osoba. Svaka soba opremljena je televizorom, kupatilom sa tuš kabinom. Gostima je na raspolaganju besplatan pristup internet i vlastiti parking prostor ispred hotela. U okviru objekta nalazi se trpezarija sa savremenom kuhinjom i kamin sala. Sneško pruža usluge na bazi polupansiona i noćenje sa doručkom sa vrhunskom uslugom. Pogodnost hotela Sneško je svakako njegova lokacija. Smješten je u naselju Poljice u neposrednoj blizini najlepših staza i novoizgrađene šestosedne žičare.
Apartmani Savić nalaze se na samo nekoliko koraka od skijaške staze Poljice na Jahorini. U ponudi imaju direktan pristup ski stazi i prostor za sedenje. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu. Sve smeštajne jedinice imaju balkon s pogledom na planinu, kuhinju s rernom i kupatilo opremljeno kadom ili tušem. Apartman obuhvata i terasu. Žičara Ogorjelica I nalazi se na 700 metara, a Ogorjelica 2 na 800 metara.
Smeštajni objekat se nalazi na 1,6 km od Poljica, dok je ski lift Poljice udaljen 1,7 km. Besplatan WiFi. Svaka smeštajna jedinica ima dnevnu sobu sa flat-screen TV-om i kuhinju opremljenu rernom i frižiderom. Dodatne pogodnosti obuhvataju ploču za kuvanje i kuvalo za vodu Gostima je na raspolaganju i terasa. Okolina je pogodna za skijanje, a objekat Zimska Bajka poseduje ostavu za ski opremu.