KALAMICI LETOVANJE KALAMITSI STUDIOS

KALAMICI LETOVANJE KALAMITSI STUDIOS

KALAMICI LETOVANJE KALAMITSI STUDIOS

Kuća se nalazi na 100m od plaže, sa nekih terasa gleda na  plažu. Prelepo dvorište,  mediteransko zelenilo. Studija predviđena za smeštaj 2 i 3 osobe i četvorokrevetni apartmani opremljeni su čajnom kuhinjom, TWC, TV, klimom, žaluzinama, komarnicima, i u okviru svih smeštajnih jedinica postoje terase. Doplata za korišćenje klima uređaja je 5 eur dnevno. Posteljina i peškiri se menja svakih 5 dana.

 

 

Cenovnik za Vilu Kalamitsi studios

  • A 1/4: dva standardna ležaja u prvoj i francuski ležaj u drugoj sobi
  • S 1/3: francuski ležaj i jedan standardni ležaj
  • S 1/2: francuski ležaj ili dva standardna
  • Cena sa * je izražena po osobi i obuhvata SMEŠTAJ I PREVOZ
  • Cena bez * je izražena po osobi za SMEŠTAJ
  • Cena autobuskog prevoza uz uplaćen smeštaj se primenjuje prema tabeli (cena sa popustom)
  • Postoji mogućnost polaska iz Subotice, Sombora, Sente i Bačke Topole (OMW pumpa kod petlje), Zrenjanina, Kikinde, Bačke Palanke, Vrbasa, Vršca, Pančeva, Čačka, Kraljeva i Kragujevca-cena prevoza se primenjuje prema tabeli
  • Ukoliko jedna osoba koristi apartman doplata 50 %
  • Cena je izražena u eurima (plaćanje-dinarska protivvrednost) za 11 dana-10 noćenja.
  • Popusti za gotovinske uplate se ne odnose na smene sa *

 

Način plaćanja: – Cene su izražene u evrima, plative su u dinarskoj protivvrednosti, a primenjuje se prodajni kurs poslovne banke agencije na dan uplate aranžmana. Započeti način plaćanja ne može se naknadno menjati.

1. akontacija 30% prilikom sklapanja ugovora, a ostatak minimum 15 dana pre početka korišćenja aranžmana.
2. čekovi građana  –  akontacija 30% prilikom sklapanja ugovora, ostatak u jednakim mesečnim ratama. Rate dospevaju svakog 15-tog u mesecu, a poslednja rata dospeva najkasnije 15.12.2015. godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, čekovi se deponuju  10 dana pre puta uz uvećanje 2% mesečno.
3. administrativa zabrana  –  akontacija 30% prilikom sklapanja ugovora. Iznos duga koji ide preko administrativne zabrane obračunava se u EUR-ima, a uplata se vrši za efektivu na dan izdavanja Rešenja o administrativnoj zabrani. Organizator zadržava pravo da vrši selekciju pravnih lica, čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

Prevoz:
Subotica  (parking iza Radničkog univerziteta) – 80 €,  deca – 70 €
Novi Sad  (parking kod Lokomotive)  –  65 €,  deca – 55 €
Beograd  (hotel Kontinental)  –  65 €,  deca – 55 €
Niš  (pumpa Nais)  –  55 €,  deca – 45 €

– Polazak je dan ranije u odnosu na termin iz programa. Povratak je poslednjeg dana po terminu iz programa.
– Prevoz se obavlja udobnim autobusima turističke klase (klima, audio-video oprema).
– Moguće je priključenje putnika ispred svih motela na magistralnom putu Beograd – Niš – Skoplje.
– Mesta u autobusu se rezervišu uplatom akontacije, kompjuterski se određuju i isključivo zavise od momenta prijave za putovanje.
– Biranje sedišta u autobusu prema mogućnostima u trenutku prijave – 15 € po osobi.
– Prvi red nije moguće rezervisati
– Cena prevoza u jednom pravcu je 25 eur manja u odnosu na cene iz tabele.

Organizator putovanja Turistička agencija nsTravel OTP 116/2016. Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja organozatora. Ovlašćeni subagent ACAPULCO,PIB 105243088, MB 60889422

KORISNE INFORMACIJE:

ü    Ulazak u apartmane pri dolasku u 14:00h. Napuštanje apartmana pri odlasku u 09:00h. Za vremenski period do polaska autobusa za Srbiju, obezbeđen je prostor za prtljag, dok sanitarnih prostorija, za ove svrhe, ima samo u nekim objektima.

ü    Fotografije u katalogu i sajtu su ilustracije enterijera, izabrane nasumično i ne znače jednoobrazni izgled svake sobe, kuhinje i kupatila. U nemogućnosti da u opisima objekata detaljno navede sve karakteristike svih smeštajnih jedinica, Organizator predlaže da korisnici usluga pre prijave za izabrani studio ili apartman zatraže precizne informacije o istima.

ü    Cena uključuje troškove električne energije, tople i hladne vode, korišćenje opreme, inventara, komunalnu taksu i porez. Sastavni deo inventara je posteljina (promena – dostava čiste jednom u toku smene) ali ne i peškiri, sapuni, toalet papir, sredstva za održavanje čistoće ili pranje posuđa.

ü    Pojedini standardi izgradnje i opremanja smeštajnog objekta nisu adekvatni našim, na šta Organizator nije mogao imati uticaja. Površina nekih studija i app uslovljava korišćenje natkrivenih terasa u funkciji trpezarije. Kuhinje su, većinom, opremljene elementarnim inventarom, frižiderom i rešoom sa dva grejna tela, bez rerne. Kupatila su najčešće sa tušem (većina sa, ali ponegde i bez tuš kade).

ü    Gosti sami održavaju čistoću u apartmanu za vreme svog boravka. Ukoliko nije drugačije ugovoreno, app se čiste pri dolasku i odlasku gosta od strane vlasnika app. Gosti sami obavljaju zamenu posteljine i nameštanje kreveta.

ü    WiFi UREĐAJ, instaliran u smeštajnom objektu, podrazumeva WiFi zonu u objektu gde je signal dostupan. Ovime Organizator ne obećava u ponudi niti garantuje WiFi signal u svakoj smeštajnoj jedinici.  U većini letovališta ne postoji infrastruktura koja obezbeđuje širokopojasni – brzi internet pa se, prilikom velike opterećenosti, može desiti da je protok usporen ili da je priključenje na internet povremeno nemoguće.

ü    Gosti su obavezni na domaćinski odnos prema inventaru kao i na poštovanje kućnog reda. Eventualne štete, prouzrokovane nepažnjom, gosti su dužni da prijave domaćinu ili predstavniku i da iste nadoknade.

ü    Apartmani nisu fizički obezbeđeni, odgovornost za svoje lične stvari snose gosti, osim u slučaju kada novac, pasoše ili neke druge stvari od vrednosti ostave u sefu, za šta je potrebno da se prethodno obrate predstavniku agencije.

ü    Svi gosti zainteresovani za rent-a-car su u obavezi da ponesu važeću međunarodnu vozačku dozvolu.

ü    Gostima je svakodnevno na raspolaganju predstavnik agencije, za organizaciju fakultativnih izleta i za pružanje informacija vezanih. Predstavnik sa gostima komunicira preko info tabli u smeštajnim objektima, na kojima je objavljeno i vreme redovnog dežurstva na određenom mestu u letovalištu.

ü    U slučaju nedovoljnog broja prijavljanih putnika agencija zadržava pravo da pojedine polaske organizuje u saradnji sa drugom agencijom.

ü    Organizator putovanja nije ovlašćen da ceni valjanost putnih i drugih isprava.

ü    Organizator zadržava pravo da putem raznih akcija proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.

ü    Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja a koje nisu sastavni deo cenovnika.

STUDIO je smeštajna jedinica koja se sastoji od jedne dnevno-spavaće sobe, ima kuhinjsku nišu i TWC.

APARTMAN je smeštajna jedinica koja se sastoji od jedne spavaće sobe i  jedne dnevno- spavaće sobe sa kuhinjsku nišu i TWC.

DUPLEX je smeštajna jedinica koja se sastoji od dve spavaće sobe, izvdojene kuhinje i TWC.

FAKULTATIVNE IZLETE organizuje ovlašćena lokalna agencija, partner Organizatora, prema sopstvenim uslovima, standardima i cenama. Dajući informaciju na info tablama ili preko predstavnika, organizator ne obavezuje svoje goste na korišćenje fakultativnih izleta, niti garantuje da ponude fakultativnih izleta drugih lokalnih agencija u letovalištu nisu povoljnije. Pratnja vodiča na srpskom jeziku zavisi od broja prijavljenih putnika.

Uz ovaj cenovnik i program važe opšti uslovi putovanja organizatora putovanja Astra travel OTP85/2010

Ovlašćeni subagent TA Acapulco PIB105243088

Račun organizatora 150-1200310003851-58