NEA VRASNA VILA NIKI

NEA VRASNA VILA NIKI

NEA VRASNA-VILA NIKI

Vila se nalazi na oko 40m od plaže i oko 900m od Asprovalte. Vila koja odiše gostoprimstvom i toplinom, sa prelepo uređenim dvorištem. Ljubazni domaćini i izvanredno okruženje učiniće Vaš odmor nezaboravnim. U svom sastavu ima studie na visokom prizemlju za smeštaj dve odrasle osobe i dvoje dece do 12 godina.Higijenu u studiu gosti održavaju sami, promena posteljine na 5 (pet) dana.SADRŽAJ VILE: Izuzetno uređeno dvorište sa roštiljem, garniturama za sedenje i suncobranima.SADRŽAJ STUDIAKuhinja (veliki frižider sa zamrzivačem, rešo sa dve ringle na struju, aspirator, mali toster, posuđe i pribor), kupatilo, dva manja francuska ležaja širine 130cm, orman, noćni ormarić, ogledalo, televizor, internet veza, klima uređaj, terasa sa garniturom za sedenje i tenda.

-10% POPUSTA ZA RANE REZERVACIJE (UPLATA U CELOSTI)

Program putovanja:

1-2 DAN: Polazak sa ugovorenog odredišta dan ranije u odnosu na datume iz tabele, prema dogovorenoj satnici. Dolazak u Nea Vrasnu u prepodnevnim satima. Smeštaj u ugovorene smestajne jedinice od 14:00h. Noćenje.

 3-10 DAN: Slobodni dani za individualne aktivnosti, odmor, obilaske i izlete. Noćenje. /USLUGA PREMA PROGRAMU/

 11-12 DAN: Napuštanje smeštajnih jedinica do 09:00h. Slobodno vreme do polaska autobusa. Polazak po dogovorenoj satnici. Dolazak u mesto polaska u ranim jutarnjim satima.

POPUSTI ZA DECU U APP:

Dete do 2 godine u zajedničkom ležaju – besplatno.

Dvoje dece do 12 godina mogu da koriste jedan zajednički ležaj.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

– najam studija/app na bazi 10 noćenja
– korišćenje klima uređaja
– usluge predstavnika agencije
– troškove organizacije

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

– obaveznu doplatu za boravišnu taksu u iznosu od 0,5 eur dnevno po studiju/app (plaća se na licu mesta)
– autobuski prevoz
– međunarodno putno (zdravstveno) osiguranje – cena UNIQA međunarodnog zdravstvenog osiguranja za 11 dana boravka za  odrasle iznosi 1.381 din., za decu do 18 god. 922 din., za lica starija od 70 god 2.762 din., za porodična putovanja za 2 odrasle osobe i 1 dete 3.013 din., 2 odrasle osobe i 2 deteta do 18 god. 3.766 din.

NAČIN PLAĆANJA:

-Cene su izražene u evrima a plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplaćen deo aranžmana, a ostatak je podložan promeni.
-Avans 40% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre polaska.
-Avans 30% prilikom rezervacije, ostatak odloženo, u jednakim mesečnim ratama (sa datumima 10. i 25. u mesecu) do 10.11.2020. god.
deponovanjem čekova građana uz uvećanje ostatka aranžmana od 1% mesečno.
-Kreditnim karticama isključivo u TA “BRAVOTOURS” Leskovac.
-Potrošačkim kreditom, po uslovima koje određuje banka na dan sklapanja ugovora o kreditiranju.
-U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cena na neplaćeni deo aranžmana. Za uplaćeni deo aranžmana cena ostaje nepromenjena.

REZERVACIJE:
Rezervacija je konačna uplatom avansa. Prilikom prijave putnik je u obavezi da odabere način plaćanja. Započeti način plaćanje ne može se
menjati naknadno.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja TA „Bravo Tours“-a  Licenca OTP No 357/2020 Kat. A25

Ovlašćeni subagent”ACAPULCO” PIB105243088

Račun organizatora 160-5213-54