EVIA – EDIPSOS SA POSETOM SKIATOSU

Cena od 99€ / po osobi

10 DANA – 7 NOĆENJA / AUTOBUSOM

Vodimo vas na najveće ostrvo u Egejskom moru koje je  dugo odolevalo masovnom  turizmu, Miris borovine, peščano šljunkovite plaže očaraće vas svojom lepotom !

Evia je najveće ostrvo u Egejskom moru, drugo po veličini u Grčkoj i treće u istočnom Mediteranu. Nalazi se na oko 200 km južno od Paralije i idealno je za ljude svih uzrasta. Ostrvo Evia je u poslednjih nekoliko godina postalo poznato kao nova turistička destinacija sa nepromenjenim prirodnim okruženjem. Prelepo mesto za odmor, sa dugačkim, šljunkovito peskovitim plažama, borovim šumama, davno zaboravljenim mirisom mora, maslinjacima, plantažama smokava i pistaća. Bogata flora i fauna, povoljni klimatski uslovi, duga sezona, mnoštvo prelepih plaža i bogatstvo termalnih izvora čine, Eviju jednom od najpopularnijih destinacija i među samim Grcima. Ostrvo je bogato arheološkim nalazištima, manastirima, tradicionalnim selima i pruža velike mogućnosti za odmor i zabavu. Blizina glavnog grada Atine, turistima omogućava da iz mirne ostrvske atmosfere, za kratko vreme dospeju u žagor antičke prestonice. Severna obala ostrva blago se spusta u more, stvarajući slike fascinantne lepote gde su smeštena i glavna turistička mesta Evije: Edipsos, Pefki i Limini

Edipsos je jedno od najstarijih letovališta u celoj Grčkoj. Puno ime mesta je Lutra Edipsos. Pominje se već od vremena Aristotela a mesto je bilo jako popularno i u doba rimskih imperatora. U gradu se nalazi oko 200 hotela od kojih mnogi nude spa tretmane sa  spa centrima. Danas je Edipsos moderno letovalište koje nudi sav sadržaj koji je potreban za potpun i kvalitetan odmor kao i noćni provod i zabavu.  Poseduje tri plaže , (od kojih je jedna sa prirodnim izvorištem tople termalne vode) beach barovima, tavernama, i ostalim turističkim sadržajima. Edipsos se nalazi na svega 20-ak km mesta Agiokampos gde pristaje trajekt.

PROGRAM PUTOVANJA:

1.

1. dan: 14.jul / 21. jul / 28. jul 2020. – Beograd – Severna Makedonija – Grčka:

Polazak autobusa sa glavne beogradske autobuske stanice u poslepodnevnim  časovima i vožnja preko Srbije i Severne Makedonije sa usputnim zadržavanjem radi odmora  i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2-8.

2-8 dan: 15 – 21.jul / 22 – 28. jul  /  29. jul – 04. avgust 2020. – Evia (Edipsos):

Dolazak u luku Glifa u prepodnevnim časovima. Ukrcavanje na trajekt i vožnja do ostrva Evia. Dolazak na ostrvo u mesto Edipsos – Lutra, smeštanje u odabrani hotel/vilu/apartman i boravak na Eviji 7 punih noći… Osim tri plaže od kojih je jedna sa prirodnim izvorom termomineralne vode, boravak na Eviji pruža obilje mogućnosti: fakultativni obilazak Skiatosa i fenomenalne plaže Kukunaries, obilazak Vulkanskih ostrva (Grčkih Sejšela), mogućnost obilaska Atine. Doživljaj možete upotpuniti celodnevnim izletima na plaže Porto Pefko, Neos Pirgos, Padermos.

9.

9. dan: 22.jul / 29. jul / 05. avgust 2020. – Evia – Grčka – Severna Makedonija:

Pakujemo stvari i polako napuštamo hotel. U podnevnim satima sledi vožnja trajektom od Agiokamposa do Glife i dalje kroz Grčku, Severnu Makedoniju i Srbiju sa usputnim pauzama. Sumiranje utisaka i prepričavanje doživljaja tokom noćne vožnje do Srbije.

10.

10. dan: 23.jul / 30. jul / 06. avgust 2020. – Srbija: 

Dolazak u Beograd u prepodnevnim satima.

CENA ARANŽMANA U EUR PO OSOBI:

smeštaj usluga 14. – 23. jul 21 – 30.jul 28.jul – 06.avgust
1/2 1/3 1/4 1/2 1/3 1/4 1/2 1/3 1/4
KAPOLOS 3* NA* 149 / / 159 / / 159 / /
TIVA 2* NA / 119 99 / 149 139 / 149 139

Legenda: NA- najam studija /apartmana        NA*- najam –standardna soba bez kuhinje

 • Mogućnost doplate za polupansion (doručak i večera) 55€ po osobi,
 • Za polaske iz NIŠA cena se umanjuje za 10 € i KRAGUJEVCA cena se umanjuje za 5
 • Za polaske iz NOVOG SADA cena se uvećava za 5
 • Za sopstveni prevoz cena paket aranžmana se umanjuje za 25€ (za uslugu samo prevoza – kao i               sopstveni prevoz , obavezan je upit u agenciji).

 

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Sedam noćenja u dvokrevetnim, sobama u hotelu Kapolos ili apartmanima Tiva u Edipsosu na Eviji,
 • autobuski prevoz na relacijama prema programu autobusima visoke turističke kategorije (audio,video,A/C),
 • povratni brodski prevoz na relaciji Glifa – Agokampos- Glifa, i transfer do smeštaja,
 • peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku stanicu
 • usluge pratioca grupe i usluge predstavnika agencije,
 • organizaciju putovanja u celini.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje za državljanje
  Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalište u Srbiji:
  * 1.25€ dnevno (od 18 do 65 god.) do osigurane sume 35.000€ – plaćanje u agenciji,
  * 1€ dnevno (ispod 18 god.) do osigurane sume 35.000€ – plaćanje u agenciji,
  Cena uključuje međunarodno putno i zdravstveno osiguranje, trošak obrade dokumentacije i asistenciju na terenu prilikom osiguranog slučaja
  NAPOMENA: prilikom prijavljivanja obavezno dostaviti podatke iz pasoša (JMBG, br. pasoša i adresu iz pasoša),
 • obaveznu boravišnu taksuu Grčkoj koja se naplaćuje od 01.01.2018. godine (dnevno po sobi: privatan smeštaj – 0.5€, hoteli 1*i 2* – 0.5€, hoteli 3* – 1,5 €, hoteli 4* – 3€, hoteli 5* – 4€ – plaćanje na licu mesta agencijskom predstavniku ),
 • doplata za polupansion (doručak i večera), 55€ – plaćanje u agenciji,
 • fakultativne izlete (Skiatos sa plažom Kukunaries, Atina, vulkanska ostrva, oblazak plaža na Eviji, oficijalne žurke go2-a),
 • usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta – agencijom ino partnera,
 • individualne troškove putnika.

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje:
  • 3000 RSD prilikom rezervacije – akontacija u naznačenom iznosu je bespovratna,
  • 3000 RSD 15 dana nakon prve uplate- akontacija u naznačenom iznosu je bespovratna,
  • 5000 RSD 60 dana pre početka putovanja,
  • ostatak aranžmana 30 dana pre početka putovanja
 • Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express.
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Max travel-a
 • Kredit: Max Travel izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun.

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NAROBNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE.

OPIS SMEŠTAJA:

Nalazi se u  Edipsosu na samo 150 metara udaljenosti od gradske plaže. Hotel poseduje bazen i nudi raznovrsne spa sadržaje, kao i restoran u kome se služe jela mediteranske kuhinje. Klimatizovane sobe imaju besplatan bežični internet. Gosti mogu uživati u hotelskom spa centru koji, uključujući otvoreni i zatvoreni bazen ima 14 pojedinačnih kada za hidroterapiju, hamam i saunu. (korišćenje spa centra se dodatno naplaćuje). U svim sadržajima objekta koristi se voda iz toplih izvora Edipsos. U našoj ponudi se nalaze dvokrevetne sobe imaju klima-uređaj (čije je korišćenje uračunato u cenu) mini frižider. Na raspolaganju su TV, faks i pegla, sobe nemaju kuhinju. Sve smeštajne jedinice takođe sadrže sopstveno kupatilo sa fenom za kosu i toaletnim priborom.

Veoma dobro pozicionirana, nalazi se u centralnom delu Edipsosa, udaljena je oko 50m od gradske plaže, u čijoj se neposrednoj blizini nalaze prodavnice, restorani, kafići i svi ostali mnogobrojni sadržaji ovog letovališta.
Poseduje lift i malu recepciju. U našoj ponudi imamo prostrane četvorokrevetne apartmane koji se nalaze na trećem spratu, i imaju bočni pogled na more ili na ulicu. Svaka od smeštajnih jedinica ima opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo/wc, terasu, TV, WiFi internet i klima uređaj (čije je korišćenje uračunato u cenu).

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja Go 2 travel

 • Poslovno ime: Max Travel d.o.o.
 • PIB: 104633429
 • Matični broj: 20203773
 • Licenca br: OTP 118/2020

Ovlašćeni subagent TA Acapulco PIB105243088

Račun organizatora 160-265306-43