Lokacija: Apartmani se nalaze na samoj obali mora.
Sadržaj apartmana: trosed I dve fotelje na razvlačenje, po dva standardna ležaja u dve spavaće sobe, kupatilo, fen,  veš mašina, kuhinja, dve terase, TV, klima uređaj, pegla, sef (svi apartmani su sa pogledom na more, površine 60m2)
Usluga: najam.

CENOVNIK U PRIPREMI!

 

 

DOPLATE:
– doplata za boravišnu taksu i osiguranje – 1.5 eur po osobi dnevno (plaća se na licu mesta)
– deca do 12 godina ne plaćaju boravišnu taksu.

REZERVACIJE:

Rezervacija je konačna uplatom avansa. Prilikom prijave putnik je u obavezi da odabere način plaćanja. Započeti način plaćanje ne može se menjati naknadno.


NAČIN PLAĆANJA:

Cene su izražene u evrima a plaćanje se vrši isključivo u dinarima po prodajnom kursu BANCA INTESA AD. BEOGRAD na dan uplate, u skladu sa Zakonom o deviznom poslovanju, shodno članu 34.
Avans 40% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre polaska.
Avans 30% prilikom rezervacije, ostatak odloženo, u jednakim mesečnim ratama (sa datumima 10. i 25. u mesecu) do 10.11.2019. god. deponovanjem čekova građana uz uvećanje ostatka aranžmana od 1% mesečno.
Platnim karticama isključivo u TA BRAVOTOURS  Leskovac.
Kreditnim karticama Banca Intesa na šest jednakih mesečnih rata, bez uvećanja, a najkasnije do 10.11.2019. god., isključivo u TA BRAVOTOURS Leskovac.
Potrošačkim kreditom, po uslovima koje određuje banka na dan sklapanja ugovora o kreditiranju.

U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cena na neplaćeni deo aranžmana. Za uplaćeni deo aranžmana cena ostaje nepromenjena.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ,,BRAVO TOURS”-a  USAGLAŠENI SA YUTA STANDARDIMA

Ovlašćeni subagent TA Acapulco